پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور گفت: مردم در مورد باقی ماندن آنتی بیوتیکی در تولیدات خام دام و طیورهیچ نگرانی نداشته باشند و این فراورده ها را با خیال راحت مصرف کنند.به گزارش فکرشهر، عباس عباسی روز پنجشنبه در نشست با شورایاران و محله یاران در بوشهر افزود: در فرآورده های خام دام و طیور یک سری آنتی بیوتیک مجاز مورد استفاده قرار می گیرد که این داروها براساس استانداردهای ملی محاسبه و سنجیده می شود و جای هیچ نگرانی نیست.
کد خبر: ۳۰۷۶
پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۳

فکرشهر: مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور گفت: مردم در مورد باقی ماندن آنتی بیوتیکی در تولیدات خام دام و طیورهیچ نگرانی نداشته باشند و این فراورده ها را با خیال راحت مصرف کنند.

به گزارش فکرشهر، عباس عباسی روز پنجشنبه در نشست با شورایاران و محله یاران در بوشهر افزود: در فرآورده های خام دام و طیور یک سری آنتی بیوتیک مجاز مورد استفاده قرار می گیرد که این داروها براساس استانداردهای ملی محاسبه و سنجیده می شود و جای هیچ نگرانی نیست.

وی در باره وضعیت کشتارگاه ها نیز اظهارکرد: هم اکنون 400 کشتارگاه در کشور وجود دارد که هیچ یک در حد کشتارگاه صنعتی درجه یک نسیتند و بیشتر آنها درجه سه و چهار هستند.

عباسی اضافه کرد: برهمین اساس برای کاهش هزینه ها، افزایش بهره وری، اشتغال بیشتر و کاهش خطر بیماری های مشترک تجمیع کشتارگاه ها ضروری است.

وی بیان کرد: نگاه ما به کشتارگاه ها موضوعی نیست و اگر دولت این اماکن را با برنامه اقلیمی تجمیع کند با ساماندهی آنها از وجود خرده پاها نیز جلوگیری می شود.

عباسی در باره طرح درجه بندی بهداشتی مراکز عرضه مواد پروتیینی دربوشهر گفت: این طرح به صورت ابتکاری از سوی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر اجرا شده است. 

وی افزود: استفاده ازتوان نظارتی مردم دراجرای طرح ها علاوه بر تقویت احساس مسوولیت مردم پایداری طرح ها را نیز بیشتر می کند.

عباسی اضافه کرد: با توجه به اصل دام سالم، غذای سالم و انسان سالم در حوزه امنیت غذایی هدف گذاری نهایی تضمین سلامت جامعه انسانی است که با اجرای این طرح ها با مشارکت مردم از بروز و شیوع بسیاری از بیماری ها پیشگیری می شود.

وی ادامه داد: با معرفی مراکز درجه یک به مردم، افراد می توانند با خیال راحت و حتی بدون حضور در مراکز با اطمینان مواد خام پروتیینی مورد نیاز خود را به صورت تلفنی تهیه کنند.

عباسی گفت: اجرای طرح تضمین کیفیت فرآورده خام دامی یکی از طرح های مهم دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی است که فرایند تولید، پرورش، استحصال، حمل و نقل، عرضه و نگهداری فرآورده را کنترل می کند.

وی یادآورشد: دراجرای طرح درجه بندی مراکز عرضه مواد پروتیینی مراکزی که حایز رتبه های دو، سه و چهار شده اند تلاش می کنند با برطرف کردن مشکلات، خود را به درجه یک برسانند.

عباسی اضافه کرد: برهمین اساس با توجه به شرایط خاص معیشتی مردم استان بوشهر درمیدان های تره بار نیز می توان در حوزه عرضه مواد خام پروتیینی شامل تخم مرغ، مرغ، گوشت و ماهی سرمایه گذاری کرد و یک محصول با کیفیت و درجه یک را با قیمت مناسب به مردم تحویل داد. 

منبع:ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر