يکشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

یک مسوول: ۲۲ هزار تن کود در استان بوشهر توزیع شد

کد خبر: ۲۰۲۰۹۳۳
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۰:۴۴

فکرشهر: مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان بوشهر از توزیع بیش‌از ۲۲ هزار تن انواع کود کشاورزی در سطح استان در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به‌گزارش فکرشهر از صداوسیما، خسرو عمرانی گفت: در سال ۱۴۰۴، ۲۲ هزار و ۴۶۳ تن انواع کود کشاورزی در نقاط مختلف استان توزیع شد که این میزان کود در چارچوب برنامه‌ریزی‌های انجام شده و با هدف پشتیبانی از بخش کشاورزی استان از طریق شبکه کارگزاری‌ها در اختیار بهره‌برداران قرار گرفته است.

وی یادآور شد: توزیع به‌موقع نهاده‌های کشاورزی به‌ویژه کود، نقش مهمی در تأمین نیاز کشاورزان و جلوگیری از بروز مشکلات در مراحل مختلف کشت و تولید دارد و خوشبختانه در سال ۱۴۰۴ کشاورزان استان بدون دغدغه به کود مورد نیاز خود دسترسی داشته‌اند.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان بوشهر با بیان این‌که تأمین و توزیع مناسب کود‌های کشاورزی از عوامل مؤثر در افزایش تولید و بهبود عملکرد محصولات است، افزود: اقدامات انجام شده در این حوزه، نقش قابل توجهی در حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی استان ایفا کرده است.

عمرانی تأکید کرد: با توجه به شرایط حساس کشور میزان تأمین، ذخایر استراتژیک و روند مناسب حمل و توزیع به کشاورزان استان بوشهر مطلوب بوده و کشاورزان هیچ‌گونه نگرانی بابت تأمین کود مورد نیاز خود نداشته باشند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر