چهارشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار سیاست
مطالب بیشتر

فرمانده کل ارتش پاکستان وارد ایران شد + عکس

فکرشهر: یک هیات عالی رتبه امنیتی سیاسی از پاکستان مشتمل بر افراد مهم پاکستانی، اسلام آباد را به مقصد تهران ترک کرد...
کد خبر: ۲۰۲۱۰۰۱
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۲:۴۸

فکرشهر: عاصم منیر در راس یک هیئت عالی‌رتبه سیاسی-امنیتی برای انتقال پیام آمریکا و برنامه ریزی برای دور دوم گفت‌و‌گو‌ها عازم تهران شد و طبق گزارش‌ها دقایقی پیش به ایران رسید.

به گزارش فکرشهر، صداوسیما به نقل از منابع آگاه و رسانه‌ای در پاکستان مدعی شد این هیات عالی‌رتبه حامل پیام جدید واشنگتن برای تهران است که در نشستی با حضور مسئولان ایرانی بررسی خواهد شد.

این هیات موضوعات مرتبط به دور دوم مذاکرات که قرار است در روز‌های آتی به میزبانی اسلام آباد برگزار شود را با مقامات ایرانی بررسی خواهد کرد. این اظهارات در شرایطی مطرح شده که گمانه‌زنی‌ها درباره برگزاری دور دوم مذاکرات میان تهران و واشنگتن در اسلام‌آباد افزایش یافته است.

همزمان منابع پاکستانی هم مدعی شده‌اند که احتمال برگزاری این مذاکرات در روز‌های آتی در اسلام‌آباد وجود دارد. این هیئت تا نیم ساعت دیگر مورد استقبال آقای عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران قرار خواهد گرفت.

فرمانده کل ارتش پاکستان وارد ایران شد + عکس

فرمانده کل ارتش پاکستان وارد ایران شد + عکس

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر