پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار جامعه
مطالب بیشتر

این ۶ فرودگاه برای پرواز‌های داخلی و خارجی باز شد

کد خبر: ۲۰۲۱۰۵۱
شنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۹

فکرشهر: دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: ۶ فرودگاه کشور برای انجام پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شدند.

به گزارش فکرشهر از تسنیم، مقصود اسعدی‌سامانی، دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: ۶ فرودگاه مهرآباد، امام، مشهد، بیرجند، گرگان و زاهدان بازگشایی شد.

وی افزود: شرکت‌های هواپیمایی در حال آماده‌سازی برای انجام پرواز‌های داخلی و خارجی هستند.

وی تاکید کرد: طبق روال، ایرلاین‌ها باید مجوز‌های لازم برای انجام پرواز‌ها را از سازمان هواپیمایی کشوری دریافت کنند.

بخشی از مسیر‌های هوایی در شرق ایران بازگشایی شد

سازمان هواپیمایی کشوری از بازگشایی مسیر‌های هوایی در بخش شرقی فضای هوایی کشور خبر داد.

به گزارش عصر ایران، در اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری آمده است: با توجه بسته شدن فضای هوایی کشور همزمان با تهاجم صهیونی - آمریکایی، با ابلاغ مراجع ذیربط، و ارزیابی امنیتی و ایمنی در کمیته هماهنگی کشوری و لشکری CMC سازمان هواپیمایی کشوری، فضای هوایی کشور و تعدادی از فرودگاه‌ها مطابق با اطلاعیه هوانوردی (NOTAM) صادره از ساعت ۷ صبح روز شنبه مورخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۵ بازگشایی شد.

براین اساس، مسیر‌های هوایی در بخش شرقی فضای هوایی کشور برای عبور پرواز‌های بین‌المللی از فضای ایران باز می‌باشد.

ضمنا عملیات پروازی در فرودگاه‌های کشور از امروز به تدریج و براساس آمادگی فنی، عملیاتی در بخش نظامی و غیرنظامی کشور برای انجام خدمات مسافری به هموطنان برقرار می‌شود.

در این اطلاعیه همچنین از هموطنان خواسته شده است اخبار و اطلاعیه‌های تکمیلی را فقط از درگاه رسمی سازمان هواپیمایی کشوری ایران پیگیری کنند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر