چهارشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

مدیرکل: ثبت ۹۹ درصد اراضی ملی استان بوشهر در بانک کاداستر

کد خبر: ۲۰۲۱۳۱۴
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۰:۳۰

فکرشهر: مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان بوشهر گفت: از یک میلیون و ۶۸۱ هزار و ۷۳ هکتار اراضی ملی تثبیت شده، برای یک‌میلیون و ۶۷۱ هزار و ۲۳۹ هکتار سند مالکیت کاداستری صادر شده است.

به گزارش فکرشهر از صداوسیما، محمدرضا بزرگمهر افزود: این میزان معادل بیش از ۹۹ درصد کل اراضی ملی و منابع طبیعی استان است.

وی گفت: از مهم‌ترین دلایل باقی‌ماندن بخش اندکی از اراضی بدون صدور سند می‌توان به عدم اجرای برخی مقررات، وجود دعاوی مطروحه، تداخل اسناد و موارد مشابه اشاره کرد.

بزرگمهر با اشاره به وضعیت اراضی حریم دریا ادامه داد: تاکنون ۲ هزار و ۹۱۲ هکتار شامل ۸۵ قطعه از اراضی حریم دریا جانمایی و تثبیت شده که از این میزان، ۲ هزار و ۷۹۵ هکتار شامل ۸۲ قطعه، معادل ۹۵ درصد، منجر به صدور سند مالکیت و تحویل به خزانه شده است.

وی افزود: اراضی باقیمانده حریم دریا که تاکنون برای آنها سند کاداستری صادر نشده، به دلیل تعارض با اسناد مالکیت اشخاص در شهر‌ها و روستا‌های ساحلی است که پیش‌تر بر اساس قوانین ثبتی مختلف برای آنها سند صادر شده بود.

بزرگمهر با اشاره به برنامه‌های در دست اجرا گفت: در حال حاضر، پیگیری صدور اسناد مالکیت باقی‌مانده اراضی ملی و همچنین اصلاح اسناد کاداستری صادره در راستای آرای کمیسیون رفع تداخلات در دستور کار این اداره‌کل قرار دارد.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان بوشهر درباره تثبیت و مستندسازی اراضی زراعی اظهار داشت: تاکنون ۱۷ هزار و ۵۰۰ فقره سند حدنگار کشاورزی به مساحت افزون بر ۱۷۳ هزار هکتار صادر و به مالکان تحویل شده است.

وی یادآور شد: در حوزه اراضی و املاک دولتی نیز ۱۶ هزار و ۳۰۰ فقره سند مالکیت حدنگار به مساحت ۲۰ هزار و ۳۰۰ هکتار در بانک جامع املاک و کاداستر تثبیت شده است.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر