پنجشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

معاون فرماندار دشتستان: حضور متکدیان در شهر باعث آسیب‌های اجتماعی است

معاون فرماندار دشتستان: حضور متکدیان در شهر باعث آسیب‌های اجتماعی است
کد خبر: ۲۰۲۱۸۹۹
پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۴

فکرشهر: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار شهرستان دشتستان گفت: حضور متکدیان در سطح شهر علاوه بر ارائه جلوه نامناسبی از شهر، آسیب‌های اجتماعی دیگری را نیز به دنبال خواهد داشت.

به گزارش فکرشهر از مهر، فرشته مظفری در نشست کارگروه اجتماعی با محوریت جمع آوری متکدیان گفت: حضور متکدیان در سطح شهر علاوه بر ارائه جلوه نامناسبی از شهر، آسیب‌های اجتماعی دیگری را نیز به دنبال خواهد داشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار شهرستان دشتستان با بیان اینکه می‌توان با تعامل سازنده و همکاری میان دستگاه‌های مرتبط زمینه کاهش تکدی گری در شهرستان را فراهم کرد، افزود: در راستای اجرای دستور العمل قانون متکدیان و کودکان کار، جهت شناسایی و جمع آوری آنها ضرورت دارد ادارات مسئول در سطح شهرستان، گشت زنی و شناسایی به صورت مستمر را دستور کار قرار دهند.

مظفری در پایان خاطرنشان کرد: طبق مصوبه و هماهنگی انجام شده ادارات مرتبط با همکاری بهزیستی، اقدامات مناسبی جهت شناسایی و بهبود وضعیت متکدیان و کودکان کار انجام دهند.

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
مطالب بیشتر