پنجشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

فرماندار دشتی: پیشگیری و مقابله با ساخت‌وساز‌های غیرمجاز عین عدالت گستری است

ساخت و ساز غیر مجاز
کد خبر: ۲۰۲۱۹۸۸
سه‌شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۴

فکرشهر: فرماندار دشتی با بیان اینکه پیشگیری و مقابله با ساخت‌وساز‌های غیرمجاز عدالت گستری است، گفت: با توجه به شرایط کشور، نباید اجازه داد افراد سودجو به اراضی ملی و بیت‌المال دست‌اندازی کنند.

به گزارش فکرشهر از مهر، رضا مقاتلی در نشست کارگروه ساخت‌وساز‌های غیرمجاز شهرستان دشتی اظهار کرد: صیانت از اراضی ملی و بیت‌المال از وظایف مهم دستگاه‌های اجرایی است و در این زمینه باید با هرگونه تخلف قاطعانه برخورد شود.

وی افزود: با توجه به شرایط کشور، نباید اجازه داد افراد سودجو با تصرف اراضی و انجام ساخت‌وساز‌های غیرمجاز به حقوق عمومی و بیت‌المال تعرض کنند و احساس کنند بدلیل شرایط خاص کشور و عدم نظارت کافی فرصت تخلفات را خواهند داشت.

فرماندار دشتی با تأکید بر اینکه پیشگیری باید در اولویت دستگاه‌های مسئول قرار گیرد، بیان کرد: دستگاه‌های متولی باید با نظارت مستمر و اقدامات پیشگیرانه، از شکل‌گیری تخلفات جلوگیری کنند و در صورت وقوع تخلف نیز برخورد قانونی با جدیت دنبال شود چرا که این اقدامات در راستای قانون مداری و عدالت گستری است تا حقی از کسی تضییع نشود.

وی تصریح کرد: در برخورد با ساخت‌وساز‌های غیرمجاز نباید هیچ‌گونه تبعیضی وجود داشته باشد و اجرای عدالت و قانون برای همه افراد به صورت یکسان انجام شود.

مقاتلی بر ضرورت همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی در اجرای قانون تأکید کرد و ادامه داد: تمامی دستگاه‌های مرتبط موظف هستند در چارچوب قانون برای جلوگیری از ساخت‌وساز‌های غیرمجاز همکاری لازم را داشته باشند.

فرماندار دشتی خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان برای ساخت‌وساز‌های غیرمجاز نباید مجوز یا انشعاب آب، برق و گاز صادر شود و دستگاه‌های خدمات‌رسان موظف به رعایت دقیق این موضوع هستند.

مقاتلی افزود: حفظ اراضی ملی و جلوگیری از ساخت‌وساز‌های غیرقانونی نیازمند عزم جدی همه دستگاه‌ها و همکاری مردم است و لازم است در این مسیر با متخلفان برابر قانون برخورد شود.

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
مطالب بیشتر