چهارشنبه ۳۱ تير ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار ورزش

چادرملو آسیایی شد

آخرین تیر پرسپولیس برای آسیایی شدن به سنگ خورد/ چادرملو آسیایی شد
کد خبر: ۲۰۲۲۲۹۱
سه‌شنبه ۰۹ تير ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۹

فکرشهر: چادرملوی اردکان با شکست گل‌گهر توانست برای نخستین‌بار سهمیه حضور در آسیا را کسب کند. این تیم در مسابقات سه جانبه، پرسپولیس را نیز شکست داده بود تا آخرین تیر پرسپولیس برای آسیایی شدن هم به سنگ بخورد.

به گزارش فکرشهر از تسنیم، تیم‌های فوتبال گل‌گهر سیرجان و چادرملوی اردکان از ساعت ۱۹ روز دوشنبه در بازی پایانی تورنمنت انتخابی آسیا، در ورزشگاه پاس تهران به مصاف هم رفتند که این دیدار در وقت معمول ۹۰ دقیقه با نتیجه تساوی صفر- صفر خاتمه یافت تا کار به وقت‌های اضافه کشیده شود.

تلاش دو تیم در پایان ۱۲۰ دقیقه هم راه به جایی نبرد تا تکلیف انتخاب سهمیه سوم ایران در آسیا با ضربات پنالتی مشخص شود.

در ضربات پنالتی هم این چادرملو بود که توانست با نتیجه ۷ بر ۶ بر شاگردان مهدی تارتار غلبه کنند و در دومین سال حضور در لیگ برتر فوتبال، به‌عنوان نماینده ایران در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا ۲ معرفی شوند.

چادرملو که در دیدار نخست تورنمنت انتخابی آسیا دست به کار بزرگی زد و توانست پرسپولیس را در یک بازی ۱۲۰ دقیقه‌ای با نتیجه ۲ بر یک شکست دهد. این شرایط در بازی با گل‌گهر نیز تکرار شد و تیم سعید اخباری باز هم بر حریف خود غلبه کرد.

بیژن حیدری قضاوت این دیدار را برعهده داشت و در نیمه اول به پوریا شهرآبادی، مهدی تیکدری و آرمان اکوان از گل‌گهر و علیرضا آرتا، محمدرضا حسینی، محمدحسین فلاح، محمدحسین خسروی و حجت صدقی از چادرملو کارت زرد نشان داد.

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
مطالب بیشتر