کشف انبار احتکار برنج در گناوه
فکرشهر: جانشین فرمانده انتظامی استان بوشهر از کشف ۷۴ تُن برنج احتکار شده به ارزش ۲۲۲ میلیارد ریال در این استان خبرداد.
به گزارش فکرشهر از مهر، سرهنگ جوشن سهرابی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای مقابله با مخلان اقتصادی و جلوگیری از احتکار کالاهای اساسی و ضروری خانوار، مأموران انتظامی استان موفق به شناسایی چند انبار احتکار برنج در شهر بوشهر، دشتستان و تنگستان شدند.
جانشین فرمانده انتظامی استان بوشهر افزود: مأموران پس از بررسیهای لازم و ضمن هماهنگی قضائی انبارهای مورد نظر را مورد بازرسی قرار داده که مقدار ۷۴ تُن برنج خارجی که به صورت غیرقانونی نگهداری میشد کشف شد.
وی ارزش برنجهای کشف شده را برابر بررسیهای کارشناسان، ۲۲۲ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در این رابطه ۴ متخلف شناسایی که با تشکیل پرونده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.