يکشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

ساماندهی ۱۴۰۰ کوهنورد در استان بوشهر

۱۴۰۰ کوهنورد در بوشهر ساماندهی شدند
کد خبر: ۲۰۲۲۸۲۲
چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۴

فکرشهر: رئیس هیأت کوهنوردی و صعود‌های ورزشی بوشهرگفت: ۱۴۰۰ کوهنورد در قالب ۲۶ باشگاه ورزشی در این استان ساماندهی شدند.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، مسعود احمدزاده در نشست ارزیابی عملکرد هیأت کوهنوردی و صعود‌های ورزشی استان بوشهر افزود: توسعه زیرساخت‌ها و برنامه‌های همگانی در دستور کار این هیات و در این ارتباط نخستین جان‌پناه کوهستانی در شهرستان کنگان احداث شده‌است.

وی اضافه کرد: همچنین در قالب طرح ملی سیمرغ که شامل صعود به ۳۱ قله مرتفع کشور است، کوه بیرمی در استان بوشهر نیز در این طرح قرار دارد و عملیات احداث جان‌پناه و ساماندهی این قله در دست اجراست.

احمد زاده با بیان اینکه بیش از ۱۴۰۰ کوهنور در قالب ۲۶ باشگاه ورزشی در این استان ساماندهی شده‌اند ادامه داد: در حوزه استعدادیابی، فعالیت در رشته‌های سنگ‌نوردی و پاراسنگ‌نوردی آغاز شده و در سال گذشته، برای نخستین‌بار در رشته پاراسنگ‌نوردی، آرش خسروی موفق به کسب مدال برنز و راهیابی به اردوی تیم ملی شد.

رئیس هیأت کوهنوردی استان بوشهر به فرآیند آموزش مربیان اشاره کرد و گفت: متقاضیان حضور در دوره مربیگری درجه ۳ باید ۱۲ کارگاه آموزشی را با موفقیت پشت سر بگذارند تا مجوز شرکت در این دوره‌ها برای آنان صادر شود.

الهام راشدی، نایب‌رئیس هیأت کوهنوردی و صعود‌های ورزشی استان بوشهر نیز در این نشست گزارشی از وضعیت نیروی انسانی و روند اجرای برنامه‌های استعدادیابی و استعدادپروری ارائه داد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر، با قدردانی از فعالیت‌های انجام‌شده، کوهنوردی را از رشته‌های مؤثر در ایجاد نشاط اجتماعی دانست و بر توسعه آن تأکید کرد.

موسی کشتکار، افزود: باید برای نیمه دوم سال، برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری یک همایش همگانی کوهنوردی به‌صورت خانوادگی در استان بوشهر انجام شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر تصریح کرد: با توجه به وجود زیرساخت‌های مناسب در حوزه دیواره‌های سنگ‌نوردی، استعدادیابی در این رشته باید به‌صورت ویژه انجام گیرد.

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
مطالب بیشتر