شنبه ۱۴ شهريور ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

معاون استاندار: حدود ۷ هزار کارگر در استان بوشهر به بیمه بیکاری معرفی شده‌اند

احسان جهانیان معاون استاندار بوشهر
کد خبر: ۲۰۲۲۹۴۴
جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۱:۳۱

فکرشهر: معاون سیاسی استاندار بوشهر از تشکیل اتاق فکر مشترک برای حل چالش‌های کارگری در استان خبر داد و گفت: بر اساس آخرین آمار، حدود ۷ هزار کارگر در استان از سوی مجموعه‌های کارفرمایی و اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بیمه بیکاری معرفی شده‌اند.

به گزارش فکرشهر از تسنیم، احسان جهانیان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر در نشست کمیسیون کارگری شورای تأمین استان بوشهر با اشاره به آخرین وضعیت حوزه کارگری و کارفرمایی استان، از تشکیل اتاق فکر مشترک برای استفاده از ظرفیت تشکل‌های کارگری و کارفرمایی جهت بررسی چالش‌های حوزه اشتغال خبر داد.

وی با بیان اینکه در این نشست آخرین وضعیت حوزه کارگری و کارفرمایی استان مورد بررسی قرار گرفت، اظهار کرد: با همکاری و تعامل مناسب میان مجموعه‌های کارگری، کارفرمایی و دستگاه‌های دولتی، تلاش شده است تا ضمن حفظ ثبات در محیط‌های کاری، معرفی شاغلان به بیمه بیکاری به حداقل رسیده و از بیکار شدن بخش عمده‌ای از نیروی کار استان جلوگیری شود.

وی با اشاره به آسیب‌دیدگی برخی واحد‌های اقتصادی در شرایط ویژه کشور بیان کرد: متأسفانه برخی مجموعه‌های اقتصادی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم تحت تأثیر این شرایط قرار گرفتند و تعدادی از کارگران این واحد‌ها به بیمه بیکاری معرفی شدند؛ اما با رصد و پیگیری مستمر کمیسیون کارگری استان، در سایر حوزه‌ها از بیکار شدن بخش قابل‌توجهی از کارگران جلوگیری شد.

جهانیان با ارائه آماری از وضعیت بیمه بیکاری در استان تصریح کرد: بر اساس آخرین آمار، حدود ۷ هزار کارگر در استان از سوی مجموعه‌های کارفرمایی و اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بیمه بیکاری معرفی شده‌اند که پس از بررسی‌های کارشناسی، پرونده حدود ۵ هزار نفر به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شده و در دستور پرداخت و برقراری مقرری قرار گرفته است. همچنین پرونده حدود ۲ هزار نفر دیگر نیز در حال بررسی و رسیدگی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر، آموزش مهارت در جوار صنعت را از دیگر موضوعات مورد پیگیری کمیسیون کارگری استان عنوان کرد و افزود: این موضوع از اقدامات مهم و مورد تأکید استاندار بوشهر است و با توجه به پیگیری‌های انجام‌شده، خبر‌های خوبی در این زمینه به مردم استان ارائه خواهد شد.

وی با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت کارشناسی تشکل‌ها، خاطرنشان کرد: حضور نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در این نشست اقدامی مؤثر بود و مقرر شد با پیش‌بینی یک اتاق فکر مشترک، از ظرفیت کارشناسی این تشکل‌ها برای بررسی مسائل حوزه کار و اشتغال بیش از گذشته استفاده شود.

جهانیان در پایان تأکید کرد: استمرار تعامل میان کارگران، کارفرمایان و دستگاه‌های اجرایی می‌تواند نقش مهمی در حفظ اشتغال، حمایت از تولید و عبور موفق از شرایط موجود داشته باشد.

 

ارسال نظر
*
captcha
آخرین اخبار
مطالب بیشتر