شنبه ۱۴ شهريور ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار سیاست
مطالب بیشتر

راه رفتن روی دو پا را هم ممنوع کنید!

دکتر مجید مرادی
کد خبر: ۲۰۲۳۰۹۲
دوشنبه ۰۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۲:۴۹

فکرشهر: دکتر مجید مرادی در کانال خود نوشت:

جزئیاتی از نسخه تازه مصوبه مجلس: هرگونه تعامل و همکاری با رسانه‌های خارجی، منوط به ثبت در یک سامانه و اخذ مجوز است.

تولید اثر هنری بدون مجوز از نهاد‌های قانونی کشور، موجب ۶ ماه تا ۵ سال محرومیت و دو تا چهار برابر هزینه‌های تولید اثر خواهد بود.

نمایندگان ۴ درصدی با تصویب چنین قانونی تصمیم دارند ایران را به بدتر از کره شمالی تبدیل کنند.

وفق این مصوبه اگر شاعری بدون اجازه از نهاد‌های قانونی! شعری بسراید و در کلیپی منتشر کند ۶ ماه تا ۵ سال حق سرودن شعر و عرضه آن در قالب کلیپ را ندارد.

اگر ایرانیان مقیم خارج با رسانه‌های خارجی همکاری داشته باشند و مجوز از داخل دریافت نکرده باشند هنگام ورود باید بازداشت شوند.

پایداری‌چی‌های مجلس، قانون اساسی را نخوانده‌اند. قانون اساسی در اصل ۲۸ قانون اساسی چنین آورده است: «هرکس حق دارد شغلی را که بدان مایل است و مخالف اسلام و مصالح عمومی و حقوق دیگران نیست برگزیند.»

البته این آزادی نافی مسئولیت نیست، اما نمی‌توان مردم را برای هرگونه تعامل و همکاری رسانه‌ای با خارج مکلف به کسب مجوز کرد یا دانشجویان و استادان را برای هرگونه تعامل علمی با دانشگاه‌های خارجی مکلف به استیذان کرد.

قدم بعدی مجلس پایداری می‌تواند این باشد که مردم را مجبور کند روی چهاردست و پا راه بروند و هرکس بخواهد روی دو پا راه برود از نهاد‌های قانونی! مجوز بگیرد.

 

ارسال نظر
*
captcha
آخرین اخبار
مطالب بیشتر