شنبه ۱۴ شهريور ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

تعزیرات: کشف انبار احتکار لوازم خانگی در شهرستان جم

کشف احتکار لوازم خانگی به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در شهرستان جم
کد خبر: ۲۰۲۳۲۰۷
دوشنبه ۰۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۳

فکرشهر: رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان جم ازکشف احتکارلوازم خانگی به ارزش ۱۲۰ میلیاردریال باحضور دستگاه‌های نظارتی خبرداد.

به گزارش فکرشهر، علیرضا خزری، رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان جم در گفت‌و‌گو با تسنیم از کشف یک انبار احتکار لوازم خانگی به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

وی با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر بازار و برخورد با مفسدان اقتصادی، اظهار داشت: در جریان گشت مشترک تعزیرات حکومتی شهرستان جم با حضور دستگاه‌های نظارتی و پلیس امنیت اقتصادی، یک انبار حاوی مقادیر قابل‌توجهی لوازم خانگی احتکار شده شناسایی و پس از بازرسی، کشف و ضبط شد.

خزری ارزش این محموله کشف شده را ۱۲۰ میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: پس از محرز شدن تخلف احتکار در این انبار، پرونده متخلفان تشکیل و برای رسیدگی قانونی به شعبه مربوطه ارسال شده است تا برخورد‌های لازم مطابق با قانون صورت گیرد.

رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان جم با تأکید بر برخورد قاطع دستگاه قضا و تعزیرات با مفاسد اقتصادی از جمله احتکار، گران‌فروشی و عرضه خارج از شبکه، خاطرنشان کرد: اقدامات گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی با همکاری دستگاه‌های نظارتی با هدف حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و ساماندهی بازار کالا با جدیت تداوم خواهد داشت.

وی در پایان با بیان اینکه گزارش‌های مردمی نقش مؤثری در شناسایی تخلفات دارد، از شهروندان خواست هرگونه گزارش در خصوص احتکار کالا را از طریق سامانه ۱۳۵ جهت پیگیری و برخورد قانونی اعلام کنند.

 

ارسال نظر
*
captcha
آخرین اخبار
مطالب بیشتر