دوشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

در نشست مدیرکل منابع طبیعی و فرماندار تنگستان چه گذشت؟

فکرشهر: مدیرکل منابع طبیعی استان بوشهر گفت: فرمانداران به پروژه‎های آبخیزداری و منابع طبیعی در شهرستان‎ها توجه بیشتری داشته باشند.\n\nبه گزارش فکرشهر از فارس، سهیل مهاجری در نشست با فرماندار تنگستان با اشاره به اهمیت عرصه‌های ملی و منابع طبیعی، تنگستان را یکی از شهرستان‌های مهم استان دانست که دارای قابلیت‌های مهمی در حوزه‌های منابع طبیعی و آبخیزداری است.\n\nوی افزود: در آستانه توزیع اعتبارات استانی در شهرستان‌ها هستیم و تشریح اهمیت منابع طبیعی در نشست با فرمانداران یکی از اولویت‌های این اداره کل است.
کد خبر: ۲۵۶۶۰
يکشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۵

فکرشهر: مدیرکل منابع طبیعی استان بوشهر گفت: فرمانداران به پروژه‎های آبخیزداری و منابع طبیعی در شهرستان‎ها توجه بیشتری داشته باشند.

\n\n

به گزارش فکرشهر از فارس، سهیل مهاجری در نشست با فرماندار تنگستان با اشاره به اهمیت عرصه‌های ملی و منابع طبیعی، تنگستان را یکی از شهرستان‌های مهم استان دانست که دارای قابلیت‌های مهمی در حوزه‌های منابع طبیعی و آبخیزداری است.

\n\n

وی افزود: در آستانه توزیع اعتبارات استانی در شهرستان‌ها هستیم و تشریح اهمیت منابع طبیعی در نشست با فرمانداران یکی از اولویت‌های این اداره کل است.

\n\n

مهاجری اظهار داشت: هر چه قدر فرمانداران استان در شهرستان‌ها به اهمیت آبخیزداری و مسایل و موارد مرتبط با منابع طبیعی بیشتر واقف باشند یقینا بر توجه مالی و توزیع اعتبارات استانی به این بخش نیز تاثیر خواهد گذاشت.

\n\n

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر، نشست خود با فرماندار شهرستان تنگستان را بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: نگاه فرماندار به مقوله منابع طبیعی و حمایت از عرصه‌های ملی در شهرستان تنگستان قابل تقدیر است.

\n\n

وی تاکید کرد: بدون شک نگاه مثبت و آگاهانه مسؤولان و توجه آنها به مقوله منابع طبیعی در کنار همیاری و همکاری مردم ما را در برنامه‌های حفاظت و صیانت از منابع طبیعی استان کمک خواهد کرد.

\n\n

مهاجری تصریح کرد: حضور مداوم در شهرستان‌های استان و بررسی کارشناسی فرصت‌ها و تهدیدهای موجود در عرصه‌های منابع طبیعی و آبخیزداری یکی از دستورات کاری ما است که ادامه خواهد یافت.

\n\n

وی ادامه داد: با وجود اینکه ادارات ما در برخی از شهرستان‌های استان با کمبود نیروی انسانی و ساختمان‎های مستقل مواجه هستند اما انصافا کارهای مهمی در دست اجراست که ان‌شاءالله در آینده تقویت خواهد شد.

\n

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
مطالب بیشتر