دوشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

جزییات آتش‌سوزی در کارگاه فوم‎های ساختمانی خورموج +عکس

فکرشهر: جانشین شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان دشتی گفت: با حضور نیروهای آتش نشانی شهرداری خورموج، آتش سوزی در انبار کارگاه ساخت فوم های ساختمانی در این شهر مهار شد.\n\nبه گزارش فکرشهر، حمید بردستانی در گفتگو با مند افزود: آتش سوزی در ساعت ۱۸:۲۸ دقیقه به ایستگاه آتش نشانی شهر خورموج اطلاع داده شد که با حضور سه خودروی آتش نشانی و ۱۵ نیرو در فاصله ی بیست دقیقه آتش مهار و از سرایت آن به انبارها و کارگاههای مجاور جلوگیری شد.\n\n
کد خبر: ۲۵۸۳۹
جمعه ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۶

فکرشهر: جانشین شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان دشتی گفت: با حضور نیروهای آتش نشانی شهرداری خورموج، آتش سوزی در انبار کارگاه ساخت فوم های ساختمانی در این شهر مهار شد.

\n\n

به گزارش فکرشهر، حمید بردستانی در گفتگو با مند افزود: آتش سوزی در ساعت ۱۸:۲۸ دقیقه به ایستگاه آتش نشانی شهر خورموج اطلاع داده شد که با حضور سه خودروی آتش نشانی و ۱۵ نیرو در فاصله ی بیست دقیقه آتش مهار و از سرایت آن به انبارها و کارگاههای مجاور جلوگیری شد.

\n\n

\n\n

وی در خصوص میزان خسارتهای احتمالی گفت: کل گارگاه به مساحت ۳۵۰ متر مربع، دستگاه ها و تمامی مواد دپو شده در انبار سوخته است اما برای برآورد میزان خسارت نیازمند زمان کافی هستیم.

\n\n

بردستانی اضافه کرد: دلیل این آتش سوزی به گفته ی صاحب کارگاه اتصالی در دستگاه پخت مواد اولیه بوده است و خوشبختانه کل کارگاه نیز بیمه می باشد.

\n\n

جانشین شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان دشتی در پایان این گفتگو صاحبان مشاغل، کارگاه های صنعتی و گلخانه ها را به رعایت اصول ایمنی و بهداشت محیط و بیمه سرمایه و املاک خود توصیه کرد.

\n

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
مطالب بیشتر