پنجشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

همه ی درخواست های مسوولین شهر وحدتیه از نماینده دشتستان در یک نشست + عکس

فکرشهر: شهردار و رییس شورای اسلامی شهر وحدتیه در نشست با نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی، رسیدگی به مشکلات شهر خود را خواستار شدند...
کد خبر: ۲۵۹۰۷
يکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۰

فکرشهر: شهردار و رییس شورای اسلامی شهر وحدتیه در نشست با نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی، رسیدگی به مشکلات شهر خود را خواستار شدند.

\n\n

به گزارش فکرشهر، رییس شورای اسلامی شهر وحدتیه در این جلسه که با حضور مسوولین شهر برگزار می شد، با برشمردن ویژگی ها و مشخصات عمومی شهروحدتیه ازجمله قدمت تاریخی و فرهنگی، برخورداری از منابع غنی نفت در تاسیسات نرگسی، وسعت زیاد اراضی کشاورزی و نخیلات انبوه، اهم درخواست ها و مشکلات این شهر را تشریح کرد.

\n\n

کرامت کشاورز، تاسیس بخشداری، ایجاد تقاطع غیر هم سطح در محورارتباطی، سه راهی وحدتیه ـ شیراز ـ برازجان، استقرار دفترتاسیسات نفت نرگسی در شهر وحدتیه، تسریع در ساخت سد دالکی، تجهیز و توسعه مرکز درمانی بهداشتی به رادیولوژی ـ آزمایشگاه و پزشکان متخصص، احداث چند واحد مرکز آموزشی که مخروبه اعلام شده است، تخصیص اعتبار لازم به اداره ورزش و جوانان شهر جهت توسعه ورزش شهر، تخصیص اعتبار لازم جهت احداث مصلای شهر، تخصیص اعتبار لازم جهت تعویض لوله شبکه آب شرب شهر با توجه  به فرسودگی آن و تامین اعتبارلازم جهت تکمیل مخزن ذخیره آب قلعه سفید به منظور استفاده مردم شهر وحدتیه را خواستار شد و بر پیگیری و تلاش محمدباقر سعادت برای تحقق این خواسته ها تاکید نمود. 

\n\n

\n\n

به نوشته ی روابط عمومی شهرداری وحدتیه، مهندس عبدالحمید صفایی نیز در این جلسه، اهم درخواست ها و مشکلات حوزه کاری شهرداری را جهت پیگیری اعلام نمود.

\n\n

شهردار وحدتیه گفت: تخصیص اعتبار لازم جهت احداث پارک گردشگری نخلستان در ورودی شهر، اعتبار جهت احداث سالن آمفی تئاتر و اجتماعات، پیگیری وصول مطالبات عدم تخصیص ماده 180 مربوط به سال قبل، پیگیری مکرر حقوق و مطالبات شهروندان در صحن علنی مجلس، پیگیری اخذ عوارض آلایندگی مربوط به سال های 90 تا سال جاری، پیگیری افزایش درجه شهرداری های شهرستان، هماهنگی و ترتیب جلسه شهرداری های شهرستان با ریاست سازمان شهرداری ها و دهیاری ها و تلاش جهت اخذ اعتبارات در اختیار، اخذ مجوز واردات ماشین آلات سنگین جهت سنگ شکن شهرداری وحدتیه و همکاری و همیاری با شهرداری جهت حرکت در مسیر ایجاد درآمدهای پایدار و تضمین آینده شهرداری از مهم ترین درخواست های شهرداری می باشد که امیدواریم جناب نماینده این درخواست ها را پیگیری نمایند.

\n\n

نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست، گفت: علی رغم وجود رکود در جامعه و بدهکاری هزاران میلیاردی دولت، لیکن با تلاش و کوشش مجموعه مسوولین شهرستان موفق به جذب مبلغ 82 میلیارد تومان اعتبار جهت تخصیص به دستگاه های اجرایی در کمیته برنامه ریزی شدیم.

\n\n

محمدباقر سعادت، با یادآوری وظایف یک نماینده در بحث پیگیری امورات شهرستان و قانونگذاری، افزود: تمامی سعی و تلاشم را درجهت رفع مشکلات شهروندان و عمل به خواسته ها و تحقق مطالبات مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر وحدتیه به کار خواهم گرفت.

\n\n

به گزارش فکرشهر، تلاش جهت واریز حق بیمه کشاورزان و ایجاد اشتغال برای جوانان شهر در تاسیسات نفت نرگسی و...، از دیگر مطالب مطرح شده در این نشست بود.

\n\n

\n\n

 

\n

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
مطالب بیشتر