شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: اگر در یک روز صبح  شرجی گذرتان به شهر کاکی افتاد وشیشه ماشینتان پائین بود، حتمأ مثل ما از این فاجعه می نالید.
کد خبر: ۲۹۶۰
دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۰

فکرشهر: اگر در یک روز صبح  شرجی گذرتان به شهر کاکی افتاد وشیشه ماشینتان پائین بود، حتمأ مثل ما از این فاجعه می نالید.

به گزارش فکرشهر، وبلاگ دشتی دیار من در ادامه نوشت: می گویند آنچه البته به جايي نرسد فرياد است ولی به عنوان یک شهروند حق مسلم خود می دانیم که از حق قانونی خود دفاع نماییم. خطاب این مطلب به شخص حضرتعالیست چون میدانیم در حال حاضر بالاترین مقام استانی،جنابعالی هستید.امید است در دوره فعالیت شما مردم  کاکی شاهد تدبیری جهت برطرف شدن مشکلشان باشند و روزنه امیدی در دلهاشان جوانه زند. اگر  یک روز صبح مردادماه گذرتان به شهر کاکی افتاد وشیشه ماشینتان پائین بود ، حتمأ مثل ما از این فاجعه می نالید.

شهر كاكي بواسطه داشتن خاك مرغوب، وجود مزارع و گلخانه هاي فراوان  كشت گوجه فرنگي يكي از قطبهاي كشاورزي استان محسوب  می شود .

چندین سال است با شروع فصل کشت گوجه فرنگی در ماههای تیر ومرداد و استفاده کشاورزان ازبرخی کودها و به تبع آن بوی نامطبوع و غیر قابل تحمل آن مخصوصاً در شب ها و صبح زود، مشام  مردم  را می آزارد و بارها این موضوع در سایت های استانی انعکاس داده شده اما انگار نه انگار که مردم یک شهر مشکلی دارند و کسانی در سطح شهرستان و استان مسئول رسیدگی به آن هستند و اکثراً صمٌ بکم  گوش هایشان را گرفته ،پرده ها را کشیده و پنجره ها را بسته اند!

بدلیل همجواری زمینهای کشاورزی به منازل مردم و  شرجی بالای هوا ،بوی کود نه تنها در کوچه و خیابانها بلکه در درون اتاقها نیز نفوذ می کند که این امر تنفس و زندگی را برای مردم  مشکل نموده و برخی افراد را نیز با مشکلات تنفسی مواجه ساخته است از جمله اینکه برخی با استشمام بوی آن دچار تهوع می شوند.

براستی گناه مردمی که در مجاوررت مزارع کشاورزی زندگی می کنند چیست؟ آیا باید کودکان و مردم باید فدای سودجویی برخی شوند؟ چه کسی پاسخگوی آنهاست؟

بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت  نحوه حمل و نقل کودهای مرغی طبق موارد ذیل می باشد:

1-      هرگونه نقل وانتقال كود مرغي از شهرستاني به شهرستان ديگر بايد پس از كسب مجوز از شبكه دامپزشكي شهرستان مبدأ وهماهنگي با شبكه دامپزشكي شهرستان مقصد انجام شود .

2-      تخليه كود بايد منحصراً در زمين هاي زراعي يا باغ ها انجام گيرد وتا فرارسيدن زمان مصرف آن ، بايد سطح كود با يك لايه خاك ويا ورقه پلاستيكي پوشانده شود تا از جابجايي آن توسط باد وآلوده كردن محيط اطراف جلوگيري شود .

بر اساس قانون،  حمل و نقل مواد دامی و کود می بایست در مبادی ورودی هر استان بوسیله کارشناسان دام و کشاورزی قرنطینه و مورد بررسی قرار گیرد جای سوال وجود دارد که آیا این مهم در ورودی های استان بوشهر صورت می گیرد؟!

بارها اعتراض مردم کاکی نسبت به این موضوع در سایت های خبری استان درج گردیده  ولی انگار قوه بویایی و شنوایی مسئولین ذیربط مشکل دارد . در پایان پیشنهاد می گردد جهت دست یابی به نتیجه ، تیمی متشکل از ادارات جهاد کشاورزی،نیروی انتظامی به عنوان قوه قهریه، کارشناسان بهداشت و البته با حمایت فرمانداری و استانداری با این معضل اساسی مبارزه شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر