شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۱۰۱۲۲۳
شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۹

فکرشهر: فرماندار دیر استان بوشهر گفت: باید از سوی بنیاد مسکن و ثبت اسناد، صدور سند املاک مردم در شهرها و روستاهای این شهرستان تسریع شود.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، یونس باربرز روز شنبه در جلسه تکریم و معارفه رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان دیر افزود: با شعار "می توانیم" باید در تولید مسکن برای مردم در شهر و روستا رتبه برتر استان بوشهر را کسب کنیم.

وی اضافه کرد: در زمان حاضر بخش قابل توجه ای از نیازهای مردم با بنیاد مسکن است که مدیر جدید این بنیاد با سعه صدر همراه با عقلانیت و سرعت بخشی به کارها تلاش کند.

فرماندار دیر یادآورشد: در روستای وحدت آباد بخش بردخون با گذشت ۳۵ سال هنوز اراضی مردم سند ندارند که باید تعیین تکلیف شود.

وی اضافه کرد: مقاوم سازی و زیبا سازی روستاها، حریم آنها و طرح هادی روستایی باید زنده و پویا شود.

باربرز ادامه داد: فرمانداری برای خدمتگزاری به مردم در امور بنیاد مسکن حاضر به هرنوع همکاری است و امیدواریم مدیر جدید بنیاد مسکن برای سرعت بخشی به کارهای مردم در بنیاد تلاش مضاعف کند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت:  در زمان حاضر مقاوم سازی مسکن روستایی در استان ۵۸ درصد است که با نرم قابل قبول فاصله زیادی است.

علیرضا مقدم افزود: در قالب بسته حمایتی حساب ۱۰۰ حضرت امام بین پنج تا ۱۵ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض به خانه های نیمه تمام و در بخش مسکن محرومان خانه های زیر ۸۰ مترمربع ۳۰ میلیون تومان بلاعوض پرداخت می‌شود.

وی گفت:  در استان بوشهر زیر۵۰ درصد اراضی سنددار هستند که باید تلاش شود تا در این موضوع در سنددار کردن تسریع شود.

در این آیین سید هادی معراجی به عنوان رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی دیر معرفی و از خدمات آرمان جلایی قدردانی شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر