چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار سیاست
مطالب بیشتر

دادستان ایذه: در مراسم چهلم یکی از جانباختگان حادثه آبان ماه این شهرستان ، خواهر او اقدام به سر دادن شعارهای ساختارشکنانه کرد که پرونده قضایی برای وی تشکیل شده / سایر افراد شرکت‌کننده در این مراسم نیز به دادسرا احضار شده‌اند

کد خبر: ۱۳۱۷۹۸
دوشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵

فکرشهر: دادستان عمومی و انقلاب ایذه گفت:۷۰ متهم تا کنون در ارتباط با حادثه تروریستی ایذه شناسایی و پرونده قضایی برای آنان تشکیل شده است.

به گزارش فکرشهر به نقل از ایرنا، یارمحمد رسالتی بیان کرد: پیش از این در تاریخ سوم آذر ماه ۶۱ نفر از متهمان این حادثه در شهرستان ایذه شناسایی و بازداشت شدند.

وی گفت: در مراسم چهلمین روز درگذشت یکی از جانباختگان حادثه تروریستی این شهرستان ، خواهر یکی از متوفی اقدام به سر دادن شعارهای ساختارشکنانه کرد که با توجه به مشهود بودن جرم، پرونده قضایی برای وی تشکیل و متهم مطابق با ضوابط قانونی جهت ادای توضیحات به دادسرای این شهرستان احضار شده است.

رسالتی افزود: سایر افراد شرکت‌کننده در این مراسم که وی را همراهی می‌کردند نیز شناسایی و به دادسرا احضار شده‌اند.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر