فکرشهر: رییس اداره حفاظت محیط زیست دشتی استان بوشهر گفت: در دوهفته اخیر شش شکارچی متخلف پرندگان دراین شهرستان دستگیر شدند.
\n\n
به گزارش فکرشهر از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر، مصطفی رشیدی افزود: از این شکارچیان غیرمجاز که درمناطق کوه مند، سنا، کوه بیرمی و منطقه دشت پلنگ دستگیر شده اند، لاشه های 26 قطعه کبک وتیهو، دو قبضه سلاح ساچمه زنی، شش رشته تور پرنده گیری، سه قفس و 30 عدد فشنگ بدست آمد.
\n\n
وی اضافه کرد: متخلفان دستگیر شده برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل شدند.
\n\n
رشیدی ادامه داد: براساس اصل 50 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حفاظت از محیط زیست وظیفه ای عمومی است و با توجه به شرایط کم آبی، مردم باید در حفاظت و حمایت از این موهبت الهی، حافظان محیط زیست را یاری کنند.
\n\n
وی بیان کرد: با توجه به بروز پدیده خشکسالی که یکی از مهمترین عوامل تهدید کننده پرندگان است، شکارچیان غیرمجاز از این موضوع سوء استفاده کرده و اقدام به شکار پرندگان می کنند.
\n\n
شهرستان دشتی با مرکزیت شهر خورموج و 80 هزار نفر جمعیت از مناطق مهم زیست محیطی در جنوب استان بوشهر است.
\n