فکرشهر: استاندار بوشهر با بیان اینکه نرخ بیکاری در استان به ۷.۳ درصد کاهش یافته است گفت: هدفگذاری ۲۵ هزار فرصت شغلی برنامه امسال کارآفرینی، دستگاههای اجرایی و تولیدی است.
به گزارش فکرشهر از مهر، احمد محمدیزاده پنج شنبه شب در نشست اشتغال و سرمایهگذاری استان بوشهر با تأکید بر حضور فعال و با شکوه در راهپیمایی روز جهانی قدس، اظهار داشت: مردم همیشه در صحنه با حضور فعال در راهپیمایی روز جهانی قدس حماسه دیگری در محکوم کردن جنایت رژیم اشغالگر قدس و حمایت از مردم مظلوم فلسطین خلق میکنند.
استاندار بوشهر خدمت به مردم را رسالت و مأموریت مسئولان و مدیران دستگاههای مختلف اداری و اجرایی دانست و بیان کرد: خدمت به مردم فرصتی برای مدیران محسوب میشود که خداوند متعال این فرصت برای آنان فراهم کرده است.
وی با قدردانی از تلاش مدیران در سال ۱۴۰۱ افزود امسال، با توجه به فراهم شدن بسترهای مناسب سال شکوفایی استان بوشهر است.
محمدیزاده با اشاره به فراهم شدن بسترهای مختلف اقتصادی، عمرانی و اشتغالزایی در استان بوشهر ادامه داد: تمرکز امسال تکمیل طرحهای نیمه تمام و اثرگذار در اشتغالزایی است.
وی با تأکید بر تکمیل و افتتاح طرحهای نیمه تمام اقتصادی و تولیدی تا هفته دولت و دهه فجر امسال خواستار شتاببخشی طرحهای حوزه اقتصادی شد.
استاندار بوشهر با اشاره به اشتغالزایی در منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ میزان جذب نیروهای بومی استان بوشهر در صنایع و شرکتهای مختلف پارس جنوبی ۲ هزار و ۱۵۹ نفر بود که این میزان در سال ۱۴۰۱ به بیش از ۲ هزار و ۹۷۰ نفر رسید.
محمدیزاده با قدردانی از وزارت نفت و منطقه ویژه پارس جنوبی گفت: اشتغال نیروهای بومی استان بوشهر در منطقه پارس جنوبی در سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن ۳۷ درصد افزایش یافته است.
وی با تأکید بر برنامهریزی برای اشتغال نیروهای بومی استان بوشهر در حوزه نفت و نیروگاه اتمی بوشهر گفت: باید بر اساس نیاز اشتغال این حوزهها، نیروهای بومی تحت پوشش آموزشهای فنی و حرفهای قرار بگیرند.
استاندار بوشهر از کاهش نرخ بیکاری در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: آمار و اطلاعات کشوری نشان میدهد طرحهای اشتغالزایی در سال ۱۴۰۱ موفق بوده و نرخ بیکاری استان بوشهر در زمستان گذشته به ۷.۳ درصد کاهش یافته است
محمدیزاده با تأکید بر تسریع در طرحهای اشتغالزایی خاطر نشان کرد: تعهد ایجاد اشتغال در سال جاری ۲۵ هزار نفر تعیین میشود که نیاز به برنامهریزی و تلاش دارد.
وی توسعه طرحهای مشاغل خانگی را یک ضرورت دانست و تأکید کرد: کمبود نیروهای متخصص در بخشهای مختلف شناسایی و زمینه آموزش مهارتی جوانان بومی در این رشتهها فراهم شود.