فکرشهر: رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر گفت: از ابتدای امسال تاکنون، ۹۹ نفر خریدار اموال سرقتی در این استان شناسایی و دستگیر شدهاند.
به گزارش فکرشهر از پلیس، سرهنگ جوشن سهرابی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: با هدف افزایش احساس امنیت در محلات، شناسایی و برهم زدن بازار خرید و فروش اموال مسروقه و مقابله با انواع سرقتها یکی از برنامههای پلیس استان بوشهر در سال جاری است.
وی افزود: با تلاش شبانه روزی همکاران دوایر تجسس و پلیس آگاهی استان، تعداد ۹۹ نفر از افرادی که در خریداری اموال سرقتی فعالیت داشتند با تحقیقات علمی و میدانی شناسایی، دستگیر و در اختیار مراجع قضائی قرار گرفتند.
رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر تصریح کرد: هدف از اجرای این برنامه کاهش بسترهای وقوع بزه در محلات است که تا پایان سال با جدیت در دستور کار پلیس استان قرار دارد.