دوشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: امروزه آلودگی و فساد موادغذایی یکی از معضلات بزرگ جوامع توسعه یافته می باشد، بنابراین رعایت حفظ ایمنی،بهداشت و کیفیت موادغذایی تولید و عرضه شده در کنار لزوم تامین مقادیر کافی موادغذایی از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.
کد خبر: ۱۷۴۱۱
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۲

فکرشهر: امروزه آلودگی و فساد موادغذایی یکی از معضلات بزرگ جوامع توسعه یافته می باشد، بنابراین رعایت حفظ ایمنی،بهداشت و کیفیت موادغذایی تولید و عرضه شده در کنار لزوم تامین مقادیر کافی موادغذایی از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.

\n\n

به گزارش فکرشهر، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان دشتستان، در گفتگویی با روابط عمومی شبکه گفت: به منظور کاهش خطرات ناشی از عدم رعایت اصول ایمنی موادغذایی و همچنین افزایش آگاهی متصدیان و کارگران شاغل و همچنین  افزایش آگاهی مصرف کنندگان از حقوق بهداشتی خود، برنامه تشدید کنترل و نظارتهای بهداشت محیط به عنوان اولین بسته خدمتی طرح تحول نظام سلامت در بهداشت محیط، از ابتدای آبان ماه آغاز گردید.

\n\n

مهندس فاطمه حسینی  افزود: در این طرح که طبق برنامه زمانبندی از آبان ماه جهت صنوف شیرینی فروشی و کارگاه های شیرینی پزی انجام گردید ، مسائل و مشکلات بهداشتی این صنف بطور خاص پیگیری شد.

\n\n

خانم حسینی، هدف از اجرای این طرح تشدید در شیرینی فروشی ها، رفع نواقص بحرانی موجود در این صنف و افزایش شاخص های بهداشتی بوده است.

\n\n

\n\n

وی هچنین اظهار کرد: در همین زمینه و جهت بالا بردن آگاهی شاغلین این مراکز، کلاس آموزشی ویژه این گروه در ابتدای طرح توسط کارشناسان شبکه بهداشت برگزار گردید و با برنامه ریزی های انجام شده از تعداد 77 شیرینی فروشی و کارگاه قنادی در سطح شهرستان،224 بار در طول طرح بازدید به عمل آمد.

\n\n

این مسئول، همچنین توضیح داد: با توجه به آموزشهای داده شده و با تعامل برقرار شده با اتاق اصناف و ادارات مرتبط، این طرح با کمترین تنش در سطح شهرستان اجرا گردید و از آنجا که یکی از اهداف طرح بررسی کیفیت میکروبی و شیمیایی شیرینی های ارائه شده بوده است، تعداد 26 نمونه شیرینی از سطح شهرستان نمونه برداری گردید که 4 نمونه غیرقابل مصرف انسانی بود و متخلفین به مراجع قضایی معرفی شدند.

\n\n

وی در ادامه بیان کرد: با اجرای این طرح ، شاغلین استفاده کننده از روپوش 30 درصد و استفاده کننده  ازکلاه 60 درصد افزایش یافت و همچنین 32 کارت تندرستی و 33 گواهینامه اموزشی جهت شاغلین این صنف صادر گردید.

\n\n

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان در پایان گفت: نظارت و تشدید از شیرینی فروشی ها تا پایان سال جاری ادامه دارد و  در این راستا گشت های مشترک با بازرسین اتاق اصناف و اداره صنعت و معدن نیز انجام شده و در آینده نیز برگزار می شود شهروندان عزیز نیز می توانند نقطه نظرات خود را با شماره های34223104 و سامانه کشوری 190 در میان بگذارند.

\n\n

 انتظار می رود با انجام مستمر طرح تا پایان سال ،شاخصهای بهداشتی این صنف به حد انتظار قابل قبول و رضایتمندی شهروندان تامین گردد.

\n\n

\n\n

\n\n

\n

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر