فکرشهر: در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت در بهداشت محیط ، گشت مشترکی توسط واحد بهداشت محیط از کارگاههای شیرینی پزی با هماهنگی اتاق اصناف واداره صنعت ومعدن وتجارت به عمل آمد.
\n\n
به گزارش فکرشهر، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای ستاد شهرستان، در این رابطه گفت: در این بازدید که پیرو بازرسی های گذشته انجام گرفته ، از تعدادی کارگاه های شیرینی پزی شهر برازجان بازدید بهداشتی به عمل آمد.
\n\n
این مقام مسئول در ادامه افزود: به منظور پایش وضعیت بهداشتی کارگاه های شیرینی پزی،با هماهنگی اتاق اصناف و اداره صنعت ومعدن وتجارت از تعدادی کارگاه های شیرینی پزی شهر برازجان بازدی به عمل آمد و شاخص های بهداشت فردی،بهداشت ساختمان ، بهداشت مواد غذایی وبهداشت ابزار و تجهیزات در این کارگاه ها مورد ارزیابی واقع گردید .
\n\n
فاطمه حسینی اضافه نمود: طبق بازدیدهای به عمل آمده، بیشتر کارگاه ه،ا موارد بهداشتی را طبق ضوابط رعایت نموده اند .
\n\n
به نوشته ی روابط عمومی شبکه، وی همچنین خاطر نشان کرد: دوکارگاه که در این بازدید دارای نواقص بهداشتی بودند نیز به مراجع قضایی معرفی گردیدند.
\n\n
خانم حسینی در پایان تاکید کرد: با توجه به اهمیت رعایت بهداشت در شیرینی پزی ها و جهت تثبیت شاخص های بهداشتی ، گشت های مشترک از این صنف، تا پایان سال مد نظر خواهد بود .
\n\n
\n\n
\n\n
\n\n
\n