فکرشهر: در چهارمین روز از دهه مبارک فجر با حضور فرماندار دشتستان و جمعی از مسوولان شهرستانی پنج طرح عمرانی با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد ریال در بخش مرکزی افتتاح و به بهره برداری رسید .
\n\n
به گزارش فکرشهر از روابط عمومی فرمانداری دشتستان، دکتر ارسلان زارع فرماندار دشتستان در این آیین با بیان اینکه به برکت انقلاب اسلامی شاهد توسعه و پیشرفت روز افزون کشور در همه عرصه ها هستیم ، گفت : دهه فجر فرصت بسیار ارزشمندی است تا رمز پیروزی انقلاب اسلامی که همان وحدت کلمه بود برای همگان بهتر تبیین شود و امیدواریم امروز با همدلی و همزبانی،از همه ظرفیتهای موجود جهت توسعه همه جانبه شهرستان استفاده کنیم.
\n\n
دو زمین چمن مصنوعی فوتسال روستای های دهقاید و عیسوند در 1200 متر مربع و با اعتبار سه میلیارد و 800 میلیون ریال به بهره برداری رسید .
\n\n
طرح آبیاری تحت فشار در 15 هکتار از اراضی کشاورزی بخش مرکزی با اعتبار 767 میلیون ریال از محل اعتبارات پروژه های ملی از دیگر طرح های مورد افتتاح این روز بود .
\n\n
همچنین ساختمان دهیاری و پارک کودک روستای قلعه سفید با اعتباری بالغ بر 700 میلیون ریال در 300 متر مربع طرح دیگری بود که امروز در دشتستان افتتاح شد.
\n\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n\n
\n