چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار سبک زندگی
کد خبر: ۲۰۰۰۶۸۵
شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۹

فکرشهر: مواد شیمیایی مهمانان نامرئی آشپزخانه ما هستند. شما نمی‌توانید آن‌ها را ببینید، اما آن‌ها همه جا هستند. خوردن یک وعده غذایی می‌تواند یک میدان مین سمی باشد!

به گزارش فکرشهر، تام پرکینز، Tom Perkins، پژوهشگر گروه رسانه‌ای گاردین در تحقیقی درباره مواد شیمیایی موجود در ظروف آشپزخانه نوشت:

کدام وسایل آشپزخانه مواد سمی دارد؟!

مواد شیمیایی خطرناک، تقریباً در هر مرحله از آماده سازی کمین می‌کنند؛ از جمله PFAS، مشتقات پلی‌فلوروالکیل، معروف به مواد شیمیایی ماندگار در ظروف نچسب، بیسفنول در ظروف پلاستیکی، سرب در سرامیک، آرسنیک در تابه، فرمالدئید در تخته‌های برش. این لیست می‌تواند همچنان ادامه داشته باشد.

تنظیم کنندگان قوانین ایمنی مواد غذایی، متهم به عدم محافظت از مردم در برابر مواد شیمیایی در آشپزخانه‌ها با قوانین حفره‌ای و پاسخ ناکافی به تهدیدات هستند. در همین شرایط، برخی از شرکت ها، استفاده از مواد مضر را پنهان می‌کنند یا به طور گمراه کننده‌ای کالا‌های ناایمن را به عنوان ایمن به بازار عرضه می‌کنند. حتی مشاغل با نیت خوب نیز می‌توانند ناخواسته سموم را به محصولات خود اضافه کنند.

خداحافظی با مواد خطرناک را از آشپزخانه شروع کنید!

قرارگرفتن منظم در معرض کهکشان مواد شیمیایی که در زندگی روزمره خود با آن مواجه می‌شویم، یک خطر بالقوه برای سلامتی است. در حال حاضر حدود ۹۰۰۰۰ ماده شیمیایی ساخت بشر وجود دارد و ما به سادگی نمی‌دانیم قرارگرفتن روزانه در معرض آن‌ها چگونه بر سلامت ما تأثیر می‌گذارد! در این شرایط، برخی اقدامات احتیاطی، منطقی است و آشپزخانه محل خوبی برای شروع است. با اینکه جستجو در این باره دشوار است، اما به طورکلی، چند قانون کارآمد در این رابطه وجود دارد:

وسایل آشپزخانه چوبی، فولاد ضدزنگ و شیشه بوروسیلیکات ایمن‌تر هستند، اما اخطار‌هایی هم دارند!

تقریباً برای هر محصول پلاستیکی آشپزخانه، جایگزین چوب ایمن تر، شیشه بوروسیلیکات یا فولاد ضد زنگ وجود دارد، اگرچه این موارد با اخطار‌هایی هم همراه هستند. مراقب پوشش‌های نچسب باشید که اغلب از موادی تشکیل شده اند که به طور کامل درباره کیفیت و پیامد‌های استفاده از آنها، مطالعاتی نشده است.

محصولات اکو، سبز یا غیرسمی، گاهی فقط جنبه تجاری دارند!

نسبت به کلماتی که جنبه بازاریابی دارند، مانند "اکو"، "سبز" یا "غیر سمی" که هیچ تعریف قانونی درباره آن‌ها وجود ندارد، شک کنید. تجزیه و تحلیل‌های مستقل را بررسی کنید و همیشه تحقیقات خود را انجام دهید.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر