فکرشهر: دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: جای آموزش قانون گرایی، نظم و آداب اجتماعی در نظام آموزشی کشور خالیست و آموزش این موارد باید از سنین پایه آغاز شود.
به گزارش فکرشهر از ایرنا، حجت الاسلام محمدحسین طاهری آکِردی روز یکشنبه در همایش روسا و دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منکر استان هرمزگان افزود: در چنین شرایطی میتوان امیدوار بود که افراد در بزرگسالی مرتکب خطا و قانون شکنیهای مختلف نشوند.
وی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر یک آموزه غنی اسلامی برای نظارت مردم بر مردم و مردم بر حاکمیت است که نمونه آن در کشورهای مدعی دموکراسی و قانونگرایی نیز دیده نمیشود.
حجت الاسلام طاهری آکِردی ادامه داد: دامنه امر به معروف و نهی از منکر بسیار وسیع بوده و تنها به مواردی مانند حجب و عفاف محدود نمیشود و میتواند موارد کلانی مانند اصلاح نظام مالیاتی، عملکرد بانکی، صنایع و آموزش وپرورش را شامل شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور تصریح کرد: وظیفه ستاد امر به معروف و نهی از منکر، تنظیم امور دینی است، اما دایره امور دینی گسترده بوده و هر نوع قانون شکنی مصداق منکر است.
حجت الاسلام طاهری آکِردی، آموزش را یکی از وظایف اصلی این مجموعه معرفی و اضافه کرد: مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در حوزههای مختلف شناسایی و مستندسازی میشود که به عنوان مثال ۵۷ عنوان کتاب درباره احکام اصناف شغلی نوشته شده است.
وی، الگوگرفتن از شیوه اهل بیت (ع) در امر به معروف و نهی از منکر را ضروری دانست و یادآورشد: در زمان بنی امیه نیز بحث مشروبات الکلی یا موسیقی غنایی وجود داشت و باید ببینیم بزرگان دینی در این موارد چه میکردند.
حجت الاسلام طاهری آکِردی خاطرنشان کرد: در تمام مصادیق امر به معروف و نهی از منکر، ملاک قانون است و در بحث حجاب نیز تاکید ما بر حفظ و گسترش هویت فرهنگی، مذهبی و تاریخی هر منطقه است تا اصالتها حفظ شود.
در این مراسم تعدادی از دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ادارات، سازمانها و صنایع هرمزگان با اهدای لوح تجلیل شدند.