فکرشهر: مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور گفت: ۵۰ هزار طلبه در ۵۰۰ مدرسه علمیۀ خواهران مشغول فراگیری علوم دینی هستند.
به گزارش فکرشهر از تسنیم، حجتالاسلام مجتبی فاضل شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به قدمت حوزههای علمیه خواهران اظهار داشت: سابقۀ تأسیس این حوزهها به ۲۷ سال گذشته بازمیگردد و در ۲۸ استان کشور مستقر است.
او با بیان اینکه اهتمام به علمآموزی در دین مبین اسلام مورد تأکید است، افزود: ۵۰۰ حوزۀ علمیه خواهران در کشور با محوریت فعالیت در عرصههای علمی، پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و تبلیغی در سه مقطع دایر است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با تأکید به تألیف ۲۰ کتاب در لرستان بهدست بانوان طلاب، عنوان کرد: این حوزهها فضایی را برای کنشگری دربارۀ مسائل اجتماعی و پژوهشی ایجاد کردهاست.
او با بیان اینکه ۱۴ حوزۀ علمیۀ خواهران در لرستان دایر است، بیان کرد: در حال تلاش هستیم که زمینۀ توسعۀ تحصیلات تکمیلی را در بین بانوان طلاب فراهم کنیم.
فاضل با اشاره به تحصیل بیش از ۱۰۰۰ طلبۀ زن در حوزههای علمیۀ خواهران لرستان، گفت: ۵۰ هزار نفر نیز در حوزههای علمیههای کشور در مقاطع مختلف در حال تحصیل و مشغول فراگیری علوم دینی هستند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با تأکید به ضرورت استفاده از مباحث روز و بهقاعده در فراگیری علوم دینی، ابراز کرد: ما باید در زمینههای ارتقای مباحث علمی و مهارتی در حوزههای علمیه گام برداریم.
فاضل با تأکید به اینکه خانواده کانونیترین نهاد در اجتماع است، اظهار داشت: کانون خانواده نخستین مدرسه برای انتقال تعلیموتربیت به فرزندان است و بانوان در کنار توجه به خانواده با رعایت موازین اسلامی میتوانند در عرصههای اجتماعی حضور یابند.
او با اشاره به مهارتافزایی در حوزههای علمیۀ خواهران، افزود: رسالت اصلی این حوزهها مهارتافزایی علمی و اجتماعی طلاب با هدف تأثیرگذاری بیشتر در جامعه است.