فکرشهر: منتخب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: تغییری که با مجلس دوازدهم ایجاد خواهد شد باید در حل مسائل مردم و تعیین اولویتهای کشور مصداق پیدا کند و تکثر و تضارب آرا در مجلس به نفع کشور است، اما نباید با توهین، تخریب و افترا همراه شود.
به گزارش فکرشهر از ایرنا، حمید رسایی در گفتوگوی ویژه خبری شامگاه پنجشنبه درباره انتظارات و خواستهها از منتخبان مجلس دوازدهم، اظهار داشت: در جمهوری اسلامی مردم تصمیمگیر هستند. حتی رهبری از طریق مجلس خبرگان با رای مردم انتخاب میشوند.
وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی راه تغییر را برای مردم با انتخابات قرار داده است که در همین انتخابات مردم به برخی چهرههای معروف و مشهور رای ندادند، کما اینکه ۴ سال پیش بنده انتخاب نشدم؛ حتی برخی منصوبین عالیترین مقامات در تهران رای قابل توجهی نیاوردند.
منتخب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تعبیر خون تازه و امیدی که رهبری فرمودند، واقعیتی است که ناشی از مردم سالاری دینی است.
رسایی اظهار داشت: تغییری که با مجلس دوازدهم ایجاد خواهد شد باید در حل مسائل مردم و تعیین اولویتهای کشور مصداق پیدا کند. تکثر در مجلس به نفع کشور است و تضارب آرا خوب است، اما نباید با توهین، تخریب و افترا همراه شود.
وی تاکید کرد: مجلس دوازدهم متکثر است و صداهای مختلف با تضارب آرا خواهد بود؛ مجلس دوازدهم مجلسی پر نشاط خواهد بود؛ تذکر رهبر انقلاب یعنی اینکه تضارب آرا اشکالی ندارد، اما نباید به صورت هم پنجه بکشید.
منتخب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: رای مردم حکایت از این میکند و مطالبه آنها این است که تغییر و تحول ایجاد شود و این ماهیت انتخابات و ذات انتخابات اگر قرار بود همان چیزی که هست، ادامه پیدا کند چرا انتخابات برگزار میشد. مردم انتظار دارند تفاوتی ببینند.
وی با بیان اینکه مجلس یازدهم به نسبت برخی از مجالس قبلتر، مجلس موفقی بود، گفت: همان مجلس نیز حاشیهها و انتقاداتی به دنبال داشت. رهبری صفتی را به عنوان «مجلس انقلاب» به این مجلس داده بودند. ما هم گاهی انتقاد میکردیم و برخی از دست ما ناراحت میشدند و حمله میکردند که چرا شما به مجلس انقلابی انتقاد میکنید.
رسایی تاکید کرد: زمانی که انتخابات شد همان ائتلافهایی که نمایندگان قبلی را معرفی کرده بودند، تقریباً دوسوم نمایندگان قبلی را عوض کردند و نامزدهای جدیدی را معرفی کردند، سوال این جاست که اگر مجلس از نظر شما هم اینقدر انقلابی بوده پس چرا آنها را تغییر دادید! اجازه میدادید همانها بمانند.
وی ادامه داد: این امر نشان میدهد که خود کسانی که دستاندرکار بودند به این جمعبندی رسیدهاند که باید تغییر و تحولی رخ بدهد.