فکرشهر
امام جمعه برازجان گفت: جبهه مقاومت احتیاجی به رزمنده ندارد، اما خب باید هیاتها و موکبها با راهاندازی موکب و برنامههای مختلف مردم را پای کار نگه دارند.
به گزارش «فکرشهر»، حجت الاسلام «حسن مصلح»، امروز یکشنبه ٢٢ مهرماه ١۴٠٣ در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان دشتستان اظهارداشت: شرایط حساسی حاکم است و همه ما وظیفه داریم از همه ظرفیتها برای تقویت جبهه مقاومت استفاده کنیم و در شرایطی قرار داریم که دست برتر را داریم.
وی ادامه داد: داشتن رهبری حکیم و فرزانه و مدبر و با حضورشان در جمعه نصر و سفر رییس جمهور و وزیر خارجه و رییس مجلس نشان دادند که حاضر هستیم و دشمن دست از پا خطا کند سپاه آمادگی مقابله را دارد و دشمن در حال دست و پا زدن و استیصال است و با ضعف به جان مردم بیگناه افتاده و در حال زدن بیمارستان و زنان و کودکان است.
جبهه مقاومت احتیاجی به رزمنده ندارد، اما خب باید هیاتها و موکبها با راهاندازی موکب و برنامههای مختلف مردم را پای کار نگه دارند
امام جمعه برازجان بیان داشت: یکی از ظرفیتهای خوبی که ما در کشور داریم، گروههای جهادی و موکبها هستند که همیشه آماده رزم هستند و الحمداله الان جبهه مقاومت احتیاجی به رزمنده ندارد، اما خب باید هیاتها و موکبها با راهاندازی موکب و برنامههای مختلف مردم را پای کار نگه دارند.
وی گفت: از احتیاجات ما در روزهای اخیر که بسیار مهم است، کمکهای مردمی به مردم غزه و لبنان و جبهه مقاومت است که همه باید بسیج شده و همه گونه همکاری داشته باشند.
باید کاری کنیم مردم بدانند سرنوشت ما به سرنوشت غزه و لبنان و جبهه مقاومت گره خورده است
حجت الاسلام مصلح افزود: انتظار داریم موکبها که خودجوش برپا شده، شماره دار شوند و در طول سال برقرار باشند و مردم را با شور نگه دارند و باید مردمی هم اداره شود و باید کاری کنند مردم بدانند اولویت کار ما مبارزه با رژیم صهیونیستی است و سرنوشت ما به سرنوشت غزه و لبنان و جبهه مقاومت گره خورده است و جنگ، جنگ سرنوشت سازی است و مانند جنگ خندق است و اگر پیروز شویم میتوان بر کفر غلبه کرد.
وی اضافه کرد: این روزها باید پیوسته رزمایش و مانور داشته باشیم و با استفاده از ظرفیتهای مختلف به دشمن بفهمانیم که پای کار هستیم و مردم پای کار بیایند تا دشمن بداند که مردم پای انقلاب هستند.
شیرازه و آموزه نبردی که در غزه و لبنان میبینید، از ماست
فرماندار شهرستان دشتستان نیز گفت: انقلاب اسلامی ابعاد مختلفی داشته ولی بُعد فرهنگی آن بسیار بزرگ بود و جبهه مقاومت قبل از این که حرکتی جهادی باشد یک حرکت فرهنگی بود و قلوب مردم پذیرفت و باور کرد و فرهنگ پیشرفت داشت و منشا آن انقلاب اسلامی ما بوده ولی، چون تدریجی و آرام بوده، درست متوجه آن نشدهایم.
«احمد بنافی» ادامه داد: برخی افراد که دلسوز هم هستند عنوان میکنند وضعیت کشور شکننده است؛ به این ابعاد انقلاب نگاه نمیکنند و رژیمی که در همه زمینهها تا دندان مسلح است نمیتواند در غزه پیشرفت کند و گیر کرده است و در جبهه شمال که محل هماورد حزباله و رژیم است و مدام زیر آتش است، گیر کرده است و نبردی که میبینید شیرازه و آموزه آن از ماست.
وی اظهارداشت: درخصوص کار فرهنگی مصائب کم نیست و کاری است که اهمیت بالایی دارد، اما جدیت آن کم است و کمتر به افرادی که در این جبهه فعال هستند توجه میشود.
اشکالهای موکبها در دشتستان
فرماندار دشتستان افزود: مواکب با اربعین سیدالشهدا شروع و رشد کردند و باید پیگیری شود؛ البته عزیزانی گله دارند، اما خب نباید کار متوقف شود و اگر قبول داریم که در جنگ هستیم باید مبارزه کرد و طاقتفرسایی کرد.
بنافی با بیان این که «در حوزه مواکب با نگاه به چند سال پیش متوجه میشویم که هر روز اوضاع در حال بهتر شدن است»، گفت: مواکب نباید تک بعدی باشند و نباید در ایامی خاص برپا شوند و مانند الان که روزهای مقاومت است باید نقش داشته باشند و بسیار مهم است و موکب نباید تنها پخش مداحی و شربت باشد و باید گفتگو و نوشتار و سایر موارد فرهنگی نیز داشته باشد و در طول سال باید مواکب برپا باشند.
وی ادامه داد: از دیگر اشکالات موکبها این است که پراکندگی دارند و نقطه اشکال است و باید هماهنگی بین مواکب انجام شود تا وظایف تقسیم شود و موکبها بزرگتر بوده و خدمات بهتر و بیشتری به مردم ارائه دهند.
موکب داران دنبال یک درآمد ثابت برای موکب خود باشند هر چند کوچک و در حد یک مغازه
فرماندار شهرستان دشتستان افزود: تکیهگاه مواکب نباید دولت باشد و اشکالات زیادی در ساختار دولتی است و وزیر هم اختیارات لازم برای کمک به موکبها را ندارد و قانون اجازه نمیدهد که کمکهای لازم انجام پذیرد و تنها راهکار با توجه به بیانات مقام معظم رهبری، مردمیسازی کارهاست؛ البته این به این معنی نیست که دولت کنار بکشد، اما تکیهگاه باید مردم باشند.
احمد بنافی ادامه داد: نقطه مشترک همه موکبداران مالی است و توصیه من این است که ابتدا از مردم شروع کنیم و سپس از صنایع بزرگ و متوسط و کوچک استفاده شود، همچنین ١٢ هزار واحد صنفی داریم که قطعا در این بین خیرین زیادی نیز وجود دارند که کمک کنند و منبع دیگر شهرداریها و دهیاریها هستند که در اینجا میتوانیم نقشی داشته باشیم، اما توصیه میکنم دنبال یک درآمد ثابت برای موکب خود باشید هر چند کوچک و در حد یک مغازه باشد.
پیشنهاد رئیس کمیته امداد برای تخصیص اختیاری یک روز از حقوق کارمندان برای کمک به جبهه مقاومت
وی افزود: با توجه به پیشنهاد رئیس کمیته امداد برای تخصیص اختیاری یک روز از حقوق کارمندان برای کمک به جبهه مقاومت خصوصا مردم غزه و لبنان ما آمادهایم که نامهنگاریهای لازم را با ادارات انجام دهیم تا این کار انجام شود.
به گزارش «فکرشهر»، در پایان از تعدادی از موکب داران دشتستان تقدیر به عمل آمد.