پنجشنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۳۴۲۴
چهارشنبه ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۶

فکرشهر: فرمانده انتظامی شهرستان بوشهر از دستگیری ۲ سارق و کشف ۱۵ فقره سیم برق و کابل‌های مخابراتی خبر داد.

به گزارش فکرشهر از پلیس، سرهنگ جهانبخش صیادی در جمع خبرنگاران گفت: در اجرای طرح مبارزه و پیشگیری از سرقت و اجرای طرح محله محور و با توجه به سرقت‌های اخیر در سطح حوزه استحفاظی موضوع به صورت ویژه در دستور کار این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: با استفاده از منابع موجود و اقدامات اطلاعاتی و بازبینی دوربین‌های مداربسته ۲ نفر سارق شناسایی، پس از هماهنگی قضائی در یک عملیات غافلگیرانه با یک دستگاه خودروی سواری به همراه آلات و ادوات جرم دستگیر و به مقر انتظامی دلالت داده شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان بوشهر با بیان اینکه متهمان در تحقیقات و بازجویی‌های فنی به ۱۵ فقره سرقت سیم برق و کابل‌های مخابراتی اعتراف کردند، گفت: هر ۲ متهم به مرجع قضائی معرفی شدند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر