جمعه ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۳۶۵۵
جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸

فکرشهر: معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به صادرات ۲۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی استان بوشهر گفت: این محصولات به ارزش ۲۸۷ میلیون دلار به کشور‌های مختلف صادر شده است.

به گزارش فکرشهر، محمد درگویی در گفت وگو با تسنیم، با بیان اینکه طرح نظارتی تامین و توزیع کالا‌های اساسی تا ایام تعطیلات نوروز ادامه دارد اظهار کرد: در این راستا نظارت بر انبارها، واحد‌های تولیدی و مراکز توزیع و عرضه کالا‌های اساسی تشدید یافته است.

وی پایش و نظارت بر خرید و فروش کالا‌های اساسی در سطح بازار در قالب تیم‌های بازرسی جهاد کشاورزی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در طرح نظارتی و بازرسی، گرانفروشی، احتکار، تاریخ مصرف، درج قیمت‌ها و هرگونه ایجاد اخلال در بازار رصد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف به شدت برخورد می‌شود.

معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به انجام ۳ هزار و ۵۸۴ مورد بازدید و بازرسی در ۱۱ ماه امسال در سطح استان بوشهر خاطرنشان کرد: در بازرسی و نظارت کالا‌های اساسی و محصولات کشاورزی در سال جاری تاکنون ۲۲۱ مورد پرونده تخلف تشکیل شده است.

درگویی، ادامه داد: تاکنون از پرونده تخلف تشکیل شده، تعزیرات حکومتی استان بوشهر برای ۱۱۸ مورد از تخلفات احکام صادر کرده است.

وی بیان کرد: پرونده‌های تخلف صنفی استان بوشهر در سال جاری تاکنون از سوی تعزیرات حکومتی به ۶۴ میلیارد و ۵۷۴ میلیون ریال جریمه محکوم شدند.

معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به صادرات ۲۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی استان بوشهر گفت: این محصولات به ارزش ۲۸۷ میلیون دلار به کشور‌های مختلف صادر شده است.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر