جمعه ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: از ابتدای فعالیت سامانه بارشی اخیر، بر اساس داده‌های مراکز باران‌سنجی، روستای...
کد خبر: ۲۰۱۳۶۶۱
جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۴

فکرشهر: مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: از ابتدای فعالیت سامانه بارشی اخیر، بر اساس داده‌های مراکز باران‌سنجی، روستای خیرک شهرستان دشتستان با ۸۳ میلی‌متر بارندگی بیشترین میزان بارش را داشته است.

به گزارش فکرشهر، پیام مساعدی روز جمعه در گفت وگو با ایرنا افزود: در شهرستان دشتی، روستای کلل با ۳۳ میلی‌متر، در تنگستان روستای سمل با ۳۱ میلی‌متر و در گناوه، روستای مال قاید با ۳۰ میلی‌متر بیشترین میزان بارش ثبت شده است.

وی بیان کرد: همچنین بر اساس داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی، میزان بارش در ایستگاه‌های فرودگاه بوشهر ۴۷.۳، خارک ۳۸، خورموج ۳۱.۲، گناوه ۳۰.۸، برازجان ۳۰.۷، اهرم ۲۸، جم ۲۷.۴، دیلم ۱۲.۴، عسلویه۷.۴، کنگان: ۴.۲ و دیر سه میلی‌متر ثبت شده است.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: با توجه به نقشه‌های هواشناسی، فعالیت این سامانه بارشی در استان تا اوایل وقت یکشنبه ادامه خواهد داشت و با این شرایط در برخی ساعت‌ها بارش باران، گاهی رگبار و رعدوبرق، وزش تندباد و در مناطق مستعد احتمال ریزش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

مساعدی افزود: در این مدت، سواحل و فراساحل استان نیز به‌تناوب مواج و متلاطم خواهند بود.

موج جدید ناپایداری‌های جوی از دوشنبه در استان بوشهر آغاز می‌شود

وی همچنین گفت: اوایل دوشنبه، موج جدیدی از ناپایداری‌های جوی شروع می‌شود و در پی آن احتمال بارش پراکنده باران در سطح استان و روی دریا دور از انتظار نیست.

مساعدی افزود: تصریح کرد: آسمان ابری همراه با غبار محلی، در برخی ساعات بارش باران، گاهی رگبار باران، رعد و برق و وزش تندباد لحظه‌ای، در برخی نقاط مه رقیق صبحگاهی خواهد بود.

وی بیان کرد: جهت وزش باد غالباً شمال شرقی تا جنوب شرقی، با سرعت ۱۰ تا ۳۴ گاهی تا ۴۴ کیلومتر در ساعت، روی دریا ۱۶ تا ۴۴ کیلومتر در ساعت و در برخی نقاط در هنگام وزش تندباد گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت پیش بینی می‌شود.

وی یادآور شد: ارتفاع موج دریا ۶۰ تا ۱۲۰ گاهی ۱۵۰ سانتی‌متر و در هنگام وزش تندباد ۹۰ تا ۱۸۰ سانتی‌متر خواهد بود.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر