پنجشنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۳۹۳۱
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۵

فکرشهر: فرمانده مرزبانی استان بوشهر از کشف محموله سنگین قاچاق مواد مخدر در مرز دریایی خلیج‌فارس استان بوشهر خبر داد و گفت: در این عملیات ۲۰۰ کیلوگرم کوکائین که مقصد آن دیگر کشور‌ها بود کشف شد.

به گزارش فکرشهر، سردار عبدالله خسروی در گفت وگو با تسنیم، به تشریح عملکرد یک ساله این فرماندهی پرداخت و با تأکید بر اهمیت امنیت مرز‌ها به عنوان رکن اصلی امنیت ملی، دستاورد‌های چشمگیری را در حوزه‌های مختلف اعلام کرد.

وی با اشاره به نقش حیاتی امنیت مرز‌ها در تأمین امنیت داخلی و ملی، اظهار کرد: سخن گفتن از امنیت داخلی و امنیت ملی به طور کلی، بدون در نظر گرفتن امنیت مرزها، تقریباً یک صحبت بیهوده و ناقص است.

فرماندار مرزبانی استان بوشهر با تشریح مأموریت مرزبانی، آن را ترکیبی از اقدامات نظامی و دیپلماتیک توصیف کرد و افزود: مرزبانی به عنوان دیپلمات نیز شناخته می‌شود و اجرای معاهدات و پروتکل‌های مرزی، یکی از مأموریت‌های اصلی آن است.

خسروی با اعلام برقراری امنیت نسبی در مرز‌های دریایی استان بوشهر گفت: در یک سال گذشته، بدون هیچ‌گونه مشکل خاصی در زمینه ارتباط با شناور‌های خارجی، توانسته‌ایم امنیت مرز‌های دریایی را برقرار کنیم.

وی با اشاره به گشت‌زنی‌های مستمر مرزبانی در منطقه انحصاری اقتصادی، تأکید کرد: با حضور مقتدرانه مرزبانی، از صید و صیادی غیرمجاز شناور‌های خارجی جلوگیری و از حقوق صیادان داخلی و منافع ملی دفاع شده است.

وی با اشاره به تعاملات مرزبانی با وزارت امور خارجه و کشور‌های همجوار، از توسعه روابط دیپلماتیک در امور مرزی و دستیابی به موفقیت‌های دوجانبه خبر داد.

خسروی از ساماندهی ۸۶۹ فروند شناور فاقد ساماندهی در استان بوشهر خبر داد و این اقدام را گامی مهم در راستای ارائه خدمات به مردم و کنترل و نظارت نهاد‌های حاکمیتی دانست.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر از کشف بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و توقیف یک شناور خارجی در این رابطه خبر داد و افزود: ملوانان این شناور با قرار ۱۰۰ میلیارد تومانی در زندان هستند.

خسروی از کشف یک محموله ۲۰۰ کیلوگرمی کوکائین برای اولین بار در سواحل و مرز دریایی خلیج‌فارس استان بوشهر خبر داد و افزود: مقصد این محموله کشور‌های دیگر بود ولی مرزبانی استان بوشهر این محموله قاچاق مواد مخدر را با هوشیاری کشف کرد.

وی از توقیف ۲۵ شناور متخلف و معرفی آنها به دستگاه قضایی خبر داد و این اقدام را در راستای تأمین امنیت جامعه لنج‌داران تجاری استان دانست.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر