چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار جامعه
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۴۴۴۰
سه‌شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۴

فکرشهر: تازه‌ترین نتایج یک مطالعات علمی نشان می‌دهد خوردن حبوبات فواید زیادی دارد. مهمترین این فواید را می‌خوانید:

سلامت قلب: مصرف حبوبات ممکن است به کاهش کلسترول بد LDL و محافظت در برابر بیماری قلبی کمک کند.

پیشگیری از سرطان کولورکتال: خوردن حبوبات ممکن است به محافظت در برابر سرطان روده بزرگ کمک کند.

کنترل گلوکز خون: با وجود محتوای کربوهیدرات، خوردن حبوبات می‌تواند به محافظت در برابر دیابت و کنترل قند خون کمک کند.

مدیریت وزن: افرادی که به طور منظم حبوبات می‌خورند، در مقایسه با افرادی که حبوبات نمی‌خورند، وزن کمتری دارند و نسبت دور کمر به باسن بهتری دارند.

کیفیت رژیم غذایی بهتر: کسانی که حبوبات مصرف می‌کنند نسبت به کسانی که این کار را نمی‌کنند امتیازات کیفیت رژیم غذایی بالاتری دارند و فیبر، آهن، کلسیم و پتاسیم بیشتری مصرف می‌کنند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، به گفته کارشناسان بهترین نوع حبوبات از لحاظ داشتن مواد مغذی، عدس است.

نصف فنجان عدس پخته شده ۸ گرم فیبر، ۹ گرم پروتئین و چندین ریز مغذی از جمله ویتامین B، آهن، منیزیم، فسفر، مس و منگنز را فراهم می‌کند.

عدس را می‌توان به سوپ و آش افزود، اما بهترین حالت آن درست کردن عدسی و خوردن آن در صبح است که بیشترین فایده را دارد.

اما نکته حائز اهمیت اینکه خوردن کنسرو حبوبات در صورت داشتن BPA مفید نخواهد بود.

ماده BPA یا بیسنفول آ یک ماده شیمیایی است که در بدنه مواد غذایی کنسرو شده استفاده می‌شود تا از زنگ زدگی فلز جلوگیری کند. مشکل این است که این ماده شیمیایی به مواد غذایی و نوشیدنی نفوذ کرده و می‌تواند هورمون جنسی را در بدن تغییر داده و روی سیستم تولید مثل و مغز تاثیر بگذارد.

بسینفول آ مختل کننده غدد درون ریز است و با سرطان نیز در بدن ارتباط دارد.

در نهایت توصیه می‌شود حبوبات را بدون سس و نمک بخورید تا فایده بیشتری به بدن برسانند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر