پنجشنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۴۶۳۱
چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۰

فکرشهر: رئیس پلیس فتا استان بوشهر گفت: ارسال لینک جعلی ثبت نام کتب درسی، شگرد جدید مجرمان سایبری است.

به گزارش فکرشهر از پلیس، سرهنگ مهدی قاسمی افزود: برابر اطلاع‌رسانی اخیر وزارت آموزش و پرورش، ثبت سفارش کتب درسی به صورت گروهی یا انفرادی برای برخی پایه‌های تحصیلی نظیر پایه دوم تا ششم ابتدایی یا پایه هشتم و نهم دوره اول متوسطه و... از طریق ورود به سامانه IRTextBook.ir یا از طریق پنجره ملی خدمات هوشمند در آدرس my.gov.ir یا پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir از تاریخ اول اردیبهشت آغاز شده است.

وی گفت: مانند سنوات گذشته و موارد مشابه باز هم شاهد هستیم که مجرمین سایبری از نوع و زمان نیاز‌های مردمی سوء استفاده مجرمانه نموده و با طراحی و انتشار لینک‌های جعلی ثبت سفارش کتاب، برای به یغما بردن اموال شهروندان برنامه‌ریزی کرده‌اند که والدین و دانش‌آموزان می‌بایست نکات لازم را رعایت کرده تا در دام آنها گرفتار نشوند.

قاسمی افزود: به شهروندان گرانقدر توصیه می‌گردد از طریق مدارس و بصورت ثبت‌نام گروهی برای فرزندان خود، کتب درسی را سفارش و تهیه نمایند ولی اگر به هرعلتی قصد دارند بصورت انفرادی این کار را انجام دهند با اولویت استفاده از اینترنت خانگی به جای کافی‌نت‌ها و وای‌فای‌های عمومی رایگان، حتماً به آدرس‌های اینترنتی اصلی اعلام شده توسط آموزش و پرورش مراجعه کرده و به‌هیچ عنوان وارد لینک‌های تبلیغ شده در شبکه‌های اجتماعی نشوند.

وی ضمن تأکید به اینکه برای انجام هرگونه فعالیت اقتصادی و خرید اینترنتی، حتماً از کارت حساب‌هایی استفاده شود که تقریباً به‌میزان وجه ضروری خرید، موجودی داشته و با کارت حساب‌های اصلی که درصد بالایی از سرمایه خود را در آن ذخیره و نگهداری کرده‌اید، خرید اینترنتی صورت نپذیرد، از مردم گرانقدر درخواست نمودند تا در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک در فضای در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک با شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ تماس گرفته یا به آدرس اینترنتی www.fata.gov.ir مراجعه و موارد را به کارشناسان پلیس فتا برای پیگیری گزارش کنند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر