
فکرشهر: پیکر زنده یاد "سید جعفر حمیدی" استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی و از چهرههای ماندگار کشور چهارشنبه بر دستان جمع زیادی از هنرمندان، روزنامه نگاران، نویسندگان، شعرا و اقشار مختلف مردم بوشهر تا آرامگاه ابدیش تشییع شد.
به گزارش فکرشهر از ایرنا، پیکر زنده یاد حمیدی پس از تشییع از مقابل مجتمع فرهنگی ـ هنری بندر بوشهر به بقعه متبرکه امامزاده "عبدالمهیمن" واقع در کوی امامزاده بندر بوشهر انتقال یافت و در جوار آرامگاه "شیخ حسین چاهکوتاهی" از مبارزان جنوب و همرزم شهید رییسعلی دلواری و منوچهر آتشی از شاعران معاصر و از چهرههای ماندگار ملی به خاک سپرده شد.
این مراسم با حضور استاندار، فرماندار و سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران دستگاههای دولتی، اهالی فرهنگ و هنر و دیگر اقشار مختلف مردم برگزار شد با نواختن سنج و دمام توسط هیات حسینیه سید محمد کوی امامزاده بوشهر به سمت جایگاه ابدی اش بدرقه شد.
سید جعفر حمیدی یکی از چهرههای ماندگار و ارزشمند ملی بود که بیش از بیست اثر ادبی، چندین کتب درسی دانشگاهی و صدها مقاله در زمینههای گوناگون ادبی و تاریخی از خود به یادگار گذاشت.
فرزند جعفر حمیدی در این مراسم ضمن تقدیر از حضور مردم گفت: پدرم سالهای آخر عمر خود را در بستر بیماری گذراند، او بوشهر را همچون نفس هایش میدانست و به همین خاطر وصیت کرد که در آغوش شهر بوشهر چهره در نقاب خاک بکشد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز طی پیامی درگذشت سید جعفر حمیدی را به شاگردان ایشان و اهالی فرهنگ و ادب تسلیت گفت.
در این پیام که نسخهای از آن روز چهارشنبه همزمان با مراسم تشییع آن زنده یاد در اختیار ایرنا قرار گرفت آمده است: درگذشت استاد فرزانه، زنده یاد سید جعفر حمیدی که عمر پر برکت خویش را صرف اعتلای زبان فاخر فارسی، ترویج ادب پارسی و تربیت شاگردان فهیم و ادب دوست کرد، اندوهی ستُرگ برای جامعه علمی، دانشگاهی و دوستداران فرهنگ ایران زمین به همراه دارد.
سید عباس صالحی در این پیام گفت: آن مرحوم از مفاخر علمی و از زمره معلمان عاشقی بود که رد پایی ماندگار در فرهنگ و آموزش ایران عزیز بر جای گذاشت.
همچنین وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی طی پیامی اندوه و تالم خاطر خود را از درگذشت این چهره تکرار نشدنی ملی ابراز کرد.
سید رضا صالحی امیری گفت:دکتر حمیدی از چهرههای ماندگار و ممتاز عرصه علم و فرهنگ ایران بود که عمر شریف و پر برکت خویش را در راه اعتلای زبان فارسی، تربیت نسلهای اندیشمند و پاسداری از گنجینه فاخر ادبیات ایرانی صرف کرد.
صالحی امیری در این پیام نقش دکتر حمیدی را در صیانت از هویت فرهنگی جنوب ایران و تقویت میراث مکتوب این سرزمین بی بدیل دانست.
وی اظهار داشت: دکتر حمیدی از محبوبترین و مورد احترامترین اساتید زبان و ادبیات فارسی به شمار میرفت.
وزیر میراث گردشگری و صنایع دستی افزود: این استاد برجسته در بسیاری از دانشگاهها به تدریس و تربیت دانشجویان اندیشمند پرداخته و با قلم و زبان، پیوند عمیقی میان نسلهای مختلف برقرار ساخت.