جمعه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۴۸۰۶
جمعه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۸

فکرشهر: فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر از توقیف ۲ فروند موتور لنج صیادی توسط گشت دریایی پایگاه شهیدرئیسعلی دلواری- عامری منطقه ۲ندسا در آب‌های تنگستان خبر داد.

به گزارش فکرشهر از مهر، سرهنگ دوم محسن منفردیان در جمع خبرنگاران بیان کرد: عوامل پایگاه شهید رئیسعلی دلواری عامری منطقه دوم ندسا در ۴۱ مایلی منطقه عامری ۲ فروند موتور لنج صیادی را در حال انجام صید ممنوعه ترال مشاهده که با رعایت کلیه موازین شرعی و قانونی شناور‌ها متوقف و از شناور‌ها بازدید کردند.

فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات ضمن تشکر از نیروی دریایی سپاه گفت: مدارک دریانوردی شناور و خدمه اخذ و جهت رسیدگی به سایر مراحل قانونی تحویل عوامل یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان شد.

وی در رابطه با ادوات توقیف شده از شناور‌ها گفت: از این شناور‌ها ادوات ممنوعه ترال شامل یک رشته تور ترال ماهی لنج، ۲ حلقه طناب، یک جفت تخته صید ترال لنج، یک دستگاه وینچ ترال لنج و ۳۴۰ کیلوگرم ماهی مخلوط به ارزش ۷۵۴ میلیون ریال کشف شد.

سرهنگ منفردیان افزود: برای هر ۲ شناور پرونده تخلفات تشکیل و جهت سیر سایر مراحل قانونی به مراجع قضائی ارجاع و همچنین پرونده‌ها در کمیسیون رسیدگی به تخلفات صیادی نیز مطرح و بررسی می‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد: یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر با تعامل سازنده و هدفمند و استفاده از ظرفیت ارگان‌های مرتبط دریایی با قدرت و قاطعانه به مبارزه با صید مخرب و ممنوعه ترال خواهد پرداخت.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر