يکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۴۹۸۲
شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۴

فکرشهر: فرماندار دشتی با تاکید بر تسریع در رفع برخی مشکلات موجود در مسکن‌های ساخته شده نظیر نصب آسانسور‌های مسکن مهر شهر خورموج، خواستار رفع سریع مشکلات مربوط به زمین‌های طرح جوانی جمعیت شد.

به گزارش فکرشهر از روابط عمومی، رضا مقاتلی در نشست با مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر اظهار داشت: مواردی، چون تأخیر در نصب آسانسور‌های مسکن مهر خورموج اگر چه به ظاهر موضوعی عادی است، اما همین امر موجب نارضایتی گسترده در میان مردم شده و لازم است این موضوع با جدیت در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: رفع موانع پیش‌روی واگذاری زمین‌های ۷۰ هکتاری برای اجرای طرح جوانی جمعیت به مطالبه‌ای عمومی تبدیل شده است و انتظار می‌رود دستگاه‌های متولی در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به حل این مشکلات اقدام کنند.

فرماندار دشتی همچنین خواستار تسریع در تعیین تکلیف اراضی مرتبط با طرح جوانی جمعیت در شهر‌های کاکی و بادوله شد و خاطرنشان کرد: تحقق این مطالبه، نقش مهمی در اجرای سیاست‌های جمعیتی دولت خواهد داشت.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر