شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۵۰۹۴
جمعه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۹

فکرشهر: فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان از اجرای طرح توقیف وبرخورد با خودرو‌های متخلف در جاده سلامت شهر برازجان خبر داد.

به گزارش فکرشهر از پلیس، سرهنگ محمدرضا محمودیان اظهار داشت: در راستای ایجاد امنیت وآرامش اجتماعی در جامعه مأموران پلیس راهور با همکاری یگان امداد شهرستان دشتستان در جاده سلامت ۶۰ دستگاه از خودرو‌های سواری را که اقدام به هنجارشکنی وایجاد مزاحمت برای شهروندان می‌کردند و یا با انجام حرکات مخاطره آمیز و تغییر در شکل خودرو امنیت اجتماعی شهروندان را به خطر می‌انداختند متوقف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان بیان کرد: خودرو‌های فوق بامجوز مقام قضایی و برابر آیین نامه رسیدگی به تخلفات رانندگی برای سیر مراحل قانونی روانه پارکینگ ورانندگان آنان نیز به مرجع قضایی معرفی شدند.

سرهنگ محمودیان با اشاره به برخورد قانونی و قاطع پلیس با رانندگان متخلف، از شهروندان درخواست کرد: با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و عدم تغییر در ظاهر خودرو، سهم خود را در کنترل ترافیک و کاهش حوادث رانندگی ایفاء و از حوادث و رفتار‌های مخاطره آمیز رانندگی خودداری کنند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر