يکشنبه ۰۱ تير ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۵۲۳۵
جمعه ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۲

فکرشهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به نظارت مستمر بر فرایند تولید محصولات کشاورزی به‌ویژه سبزی و صیفی، گفت: این محصولات از حیث باقیمانده آلاینده‌ها در حد استاندارد کشور و سالم هستند.

به‌گزارش فکرشهر از صداوسیما، مرتضی بحرانی بیان کرد: به دلیل ضرورت مصرف نهاده‌های تولیدی از جمله کود‌ها و سموم شیمیایی در محصولات کشاورزی، به منظور تضمین پایداری تولید و کاهش خسارت عوامل خسارت‌زای زنده بخصوص در محصولات سبزی و صیفی و جالیز، امکان وجود باقیمانده آلاینده‌ها شامل سموم، نیترات و فلزات سنگین وجود دارد.

وی یادآور شد: جهاد کشاورزی با اقدامات متنوع و متعددی بر فرایند تولید نظارت کرده و بررسی‌های لازم را به صورت منفرد و یا با همکاری دیگر دستگاه‌های مرتبط انجام می‌دهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه از حدود یک دهه قبل تا کنون واکاوی باقیمانده آفت‌کش‌ها، نیترات و فلزات سنگین در محصولات استان در قالب اعتبارات استانی با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی در قالب ارتقای سلامت ۸ محصول و یا در قالب ارجاع متقاضیان برای انجام واکاوی محصول به منظور صادرات به کشور‌های اوراسیا انجام شده است، افزود: خوشبختانه اکثریت قریب به اتفاق محصولات واکاوی شده از حیث باقیمانده آلاینده‌ها در حد استاندارد کشور و سالم بوده‌اند.

بحرانی با اشاره به ارائه آموزش‌های لازم به کشاوزان و تولید کنندگان محصولات کشاورزی، گفت: آموزش بهره‌برداران، نظارت بر عرصه‌های تولید، نظارت بر فروشگاه‌های سموم، اجرای شبکه‌های مراقبت دولتی و خصوصی، پیگیری حذف سموم پرخطر از فهرست سموم حذف شده توسط سازمان حفظ نباتات کشور و جایگزینی با سموم کم خطر و پایه گیاهی، ترویج روش‌های کنترل بیولوژیک، غیرشیمیایی و زراعی و رعایت بهداشت مزرعه و باغ و آموزش کشاوران به رعایت دوره شناخت سموم از جمله اقدامات موثر و کاربردی جهادی کشاورزی استان در راستا تولید محصولات کشاورزی سالم بوده است.

 

نظرات بینندگان
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
شنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۰
من خودم کشاورزم هیچگونه نظارتی نیست هرکشاورزی هرچقدر دلش بخواد سم و کود استفاده میکنه من گوجه و طالبی که برای مصرف خودم است را با فاصله واز محصولات دیگر میارم وبه آنها کود سم نمیزنم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
شنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵
هیچ نظارتی نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
شنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۳
هیچ نظارتی نیست همیتطوری کود و سم میدن دست کشاوورز که برای سود بیشتر مدام کود میده به محصولش.قبلا صیفی جات خیلی خوشمزه بودن ولی الان به دلیل استفاده بیش از حد کو و سم هیچ مزه و بویی ندارن
ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر