
فکرشهر: کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به اینکه دمای هوای ۷ شهر استان در آستانه ۵۰ درجه قرار گرفت، گفت: دمای هوای شهرهای دشتستان، دشتی، تنگستان، دیر و عسلویه بین ۴۶ تا ۴۹ درجه سانتیگراد در ۲۴ ساعت گذشته ثبت شده است.
به گزارش فکرشهر، هادی سالاری کارشناس ادارهکل هواشناسی استان بوشهر در گفت وگو با تسنیم، با اشاره به افزایش سرعت وزش باد شمال غربی در سواحل جنوبی استان گفت: ارتفاع موج دریا در این نواحی به طور موقت افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه در ۲۴ ساعت آینده در برخی نقاط استان بوشهر خیزش گرد و خاک محلی پیشبینی میشود خاطرنشان کرد: همچنین طی امروز فردا احتمال نفوذ گردوخاک فرامنطقهای به مناطق شمالی خلیج فارس و برخی نقاط شمالی و مرکزی استان دور از انتظار نیست.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به اینکه دمای هوای ۷ شهر استان در آستانه ۵۰ درجه سانتیگراد قرار گرفت گفت: دمای هوای شهرهای دشتستان، دشتی، تنگستان، دیر و عسلویه بین ۴۶ تا ۴۹ درجه سانتیگراد در ۲۴ ساعت گذشته ثبت شده است.
سالاری ادامه داد: در شبانهروزی گذشته دمای هوا شبانکاره، بندر دیر و آبپخش به ۴۹ درجه رسید و دمای هوا چاهکوتاه بوشهر و مراکز دشتی، تنگستان و بردخون دیر ۴۷ درجه ثبت شده است.
وی با بیان اینکه دمای هوای مرکز دشتستان ۴۶، عسلویه ۴۵ و بوشهر ۴۰ درجه ثبت شده است تصریح کرد: اکنون آسمان استان بوشهر صاف همراه با غبار محلی، گاهی وزش باد، در برخی نقاط احتمال گردوخاک، فردا در برخی مناطق مه رقیق صبحگاهی است.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر جهت وزش باد در استان را غالباً شمال غربی تا جنوب غربی تا با سرعت ۸ تا ۲۸ در ساعاتی گاهی تا ۴۰ کیلومتر در ساعت دانست و بیان کرد: وزش باد روی دریا در مناطق جنوبی استان بوشهر طی ساعاتی تا ۴۴ کیلومتر در ساعت رسیده است.
سالاری اضافه کرد: ارتفاع موج خلیجفارس در سواحل استان بوشهر ۳۰ تا ۹۰ گاهی ۱۲۰ سانتیمتر، در سواحل جنوبی استان بوشهر طی ساعاتی بین ۹۰ تا ۱۵۰ سانتیمتر است.