يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۵۳۶۷
جمعه ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۱

فکرشهر: رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: در سال گذشته از ۸۸۰ نوزاد متولدشده در تنگستان هفت نفر مبتلا به بیماری تیروئید تشخیص داده‌شده است و تحت مراقبت قرار گرفتند.

به گزارش فکرشهر از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، ماه زرافشون رفیعی در جمع خبرنگاران بیان کرد: با توجه به اهمیت پیشگیری از بیماری تیروئید در کودکان، آزمایش غربالگری تیروئید برای تمامی کودکان متولدشده در سال گذشته در تنگستان انجام‌شده است.

وی ادامه داد: از مجموع ۸۸۰ کودک متولدشده در سال گذشته در تنگستان همه کودکان آزمایش غربالگری تیروئید را انجام داده‌اند که ۵۲ نفر از این کودکان مشکوک به ابتلاء به تیروئید تشخیص داده‌شده است.

رفیعی گفت: پس از انجام آزمایش‌های تکمیلی هفت نفر به‌عنوان بیمار قطعی تیروئید شناسایی و تحت مراقبت قرار گرفتند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان اظهار داشت: زمان طلایی برای انجام غربالگری تیروئید سه تا پنج روز پس از تولد است.

وی تصریح کرد: این کودکان پس از تشخیص بیماری به‌صورت ماهانه توسط مراقبین سلامت، مراقبت و در صورت لزوم به پزشک عمومی و متخصص جهت بررسی معرفی می‌شوند.

رفیعی بیان داشت: غربالگری تیروئید کودکان در ۳ مرکز خدمات جامع سلامت دلوار، بوالخیر و اهرم در بخش ساحلی و مرکزی تنگستان انجام می‌شود.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر