
فکرشهر: مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث شهرستان دشتستان از افزایش فوتی های تصادف شاخ به شاخ روز دوشنبه در محور دالکی به شیراز خبر داد و گفت: متاسفانه دو نفر دیگر از مصدومین به دلیل شدت جراحات اولیه علی رغم تلاش همه جانبه کادر درمان بیمارستان شهید صادق گنجی فوت شدند و در مجموع، ۵ نفر از ۶ مصدوم این حادثه با ابراز تأسف درگذشتند.
به گزارش «فکرشهر» از روابط عمومی شبکه بهداشت، «حمید رضا شبانکاره فرد» همچنین از واژگونی مرگبار موتورسیکلت در شهر برازجان با دو فوتی و یک مصدوم خبر داد و گفت: این حادثه در بلوار امام خامنهای شهر برازجان در ساعت ۱۹:۲۷ دقیقه روز دوشنبه، ۱۲ خردادماه، به مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ مخابره شد و بلافاصله ۲ دستگاه آمبولانس و موتورلانس به صحنه حادثه اعزام شدند.
وی ادامه داد: از ۳ مصدوم حادثه، ۲ نفر به دلیل شدت جراحات در صحنه فوت شدن و یک مصدوم دیگر حادثه توسط آمبولانس اورژانس ۱۱۵ شهری به بیمارستان شهید گنجی اعزام شد.
به گزارش «فکرشهر»، زن و مرد فوت شده در این حادثه، والدین کودک مصدوم منتقل شده به بیمارستان بودند.