يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۵۴۹۴
شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱

فکرشهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هرچند جایگاه این استان نسبت به میانگین کشوری در مصرف دارو بهتر است با این وجود مصرف دارو به‌ویژه در دارو‌های تزریقی و آنتی‌بیوتیک‌ها نزدیک به ۴ برابر حد منطقی است.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، اله کرم اخلاقی در کمیته علمی تخصصی تجویز و مصرف منطقی دارو با هشدار درباره عواقب مصرف و تجویز‌های غیرضروری دارو افزود: باید فرهنگ مصرف و تجویز‌های غیرضروری دارو در جامعه تغییر کند.

وی یادآور شد: فرهنگ‌سازی زیربنای حل بحران مصرف و تجویز غیرمنطقی دارو است.

اخلاقی تصریح کرد: فرهنگ صحیح تجویز و مصرف دارو وجود ندارد و تغییر آن زمان‌بر است و برای تغییر این رویه باید آموزش اجباری پزشکان در دوره‌های تجویز منطقی، کمپین‌های مردمی برای آگاهی از خطرات مصرف خودسرانه دارو و اصلاح سرفصل‌های آموزشی در دانشگاه‌های علوم پزشکی را مد نظر قرار داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: فرهنگ‌سازی بدون نظارت و نظارت بدون فرهنگ‌سازی شعار است، باید برای مصرف و تجویز‌های غیرضروری دارو نظارت و فرهنگ‌سازی را هم‌زمان مدنظر قرار داد.

وی همچنین در دومین ستاد اجرایی پزشکی خانواده و نظام ارجاع بوشهر گفت: برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع گامی مهم در ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی است.

اخلاقی افزود: این برنامه به دنبال ارتقای سلامت جامعه و افزایش رضایت مردم است و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تمام توان در مسیر اجرای آن تلاش می‌کند.

وی ادامه داد: تجمیع سامانه‌های بیمه و وزارت بهداشت، موجب تسهیل دسترسی بیماران و هماهنگی بهتر خدمات می‌شود.

این مقام بهداشتی بر منطقی کردن مصرف دارو و آزمایش‌ها تأکید کرد و گفت: با این اقدام، علاوه بر کاهش هزینه‌ها، از تجویز‌های غیرضروری دارو جلوگیری خواهد شد.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر