سه‌شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۶۰۷۷
دوشنبه ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۱

فکرشهر: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از تأمین ۱۰ تن علوفه برای تغذیه آهوان منطقه حفاظت‌شده «مند» استان خبر داد و گفت: در مرحله نخست، شش تن از این علوفه در پاسگاه محیط‌بانی منطقه‌مند تخلیه شده است.

به گزارش فکرشهر از روابط عمومی محیط زیست، عبدالرحمن مرادزاده با اشاره به اینکه منطقه حفاظت شده‌مند استان در فهرست مناطق تحت حفاظت سازمان محیط زیست ایران ثبت شده است، گفت: منطقه حفاظت شده‌مند از جاذبه‌ها گردشگری با ارزش کشور است که نقش مهمی در حفظ و نگهداری نسل انواع پرندگان و حیوانات و آبزیان کشور دارد.

وی با اشاره به زیست آهو در منطقه حفاظت‌شده‌مند شهرستان دیر، اظهار کرد: آهوان منطقه‌مند به‌دلیل خشکسالی به شدت دچار کمبود غذا و علوفه شدند و این امر باعث شد که برخی از این آهو‌ها به روستا‌ها و مزارع کشاورزی برای تغذیه هجوم آورند.

مرادزاده به پیامد‌های این وضعیت اشاره کرد و گفت: در زمستان گذشته عملاً علوفه طبیعی در منطقه وجود نداشت که این موضوع منجر به بروز تعارضات با کشاورزان حاشیه منطقه و مهاجرت آهوان به مناطق دشتی و کوه‌پایه اطراف شده بود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از اقدامات انجام‌شده خبر داد و بیان کرد: این اداره کل در یک سال گذشته و به‌ویژه در ماه‌های اخیر، با استفاده از اعتبارات اختصاص یافته و کمک حامیان محیط زیست، نسبت به تأمین علوفه مورد نیاز آهوان اقدام کرده است.

وی از تأمین علوفه مورد نیاز آهوان منطقه حفاظت‌شده‌مند استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: در اقدام فوری، ۱۰ تن علوفه برای تغذیه آهوان شنی در منطقه حفاظت‌شده‌مند تأمین شد.

مرادزاده با بیان اینکه در مرحله نخست، شش تن از این علوفه در پاسگاه محیط‌بان منطقه‌مند تخلیه شده است، خاطرنشان کرد: اکنون تغذیه دستی آهوان منطقه‌مند با تلاش محیط‌بانان آغاز شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به استمرار خشکسالی‌ها تأکید کرد: عملیات تأمین و توزیع علوفه در ماه‌های آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی ابراز امیدواری کرد که با بهبود شرایط اقلیمی در فصل پاییز، امکان دسترسی آهوان به علوفه طبیعی نیز فراهم شود.

مرادزاده بیان کرد: محیط‌بانان به صورت شبانه‌روزی در منطقه حضور دارند و مشغول حفاظت از طبیعت و حیات وحش هستند و در راه حفاظت از آنها از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر