
فکرشهر: مدیر امورعشایر استان بوشهر با حضور در فرمانداریها نسبت به تخصیص اعتبار تملک و دارایی متناسب با شرایط زندگی و آمار جمعیتی عشایر استان رایرنی کرد.
به گزارش فکرشهر از روابط عمومی امور عشایر، مهدی رستمی در دیدار با مسئولین استانی و فرمانداران وضعیت موجود عشایر استان را تبیین و نیازهای فوری آنها را بیان کرد.
وی، جامعه عشایری را پویا و بالنده دانست و گفت: عشایر قشری مولد هستند و در اقتصاد کشور نقش موثری دارند.
مدیر امور عشایر استان بوشهر افزود: ناوگان آبرسانی سیار امور عشایر در فصل بهار و تابستان در شرایط بحرانی با آبفا همکاری و به روستاها آبرسانی می کند؛ لذا انتظار داریم مسئولین استانی و فرمانداران به این موضوع توجه کرده و به بخش آبرسانی سیار عشایر اعتبار ویژهای تخصیص دهند.
رستمی، از فرمانداران ومدیرعامل آبفا درخواست کرد که در فصل پاییز و زمستان در تامین آب شرب انسان و دام در کنار امور عشایر باشند.
وی تصریح کرد: تاکنون اقدامات خوبی برای تسهیل زندگی عشایر صورت گرفته است ولی هنوز نیاز به تخصیص اعتبارات تملک دارائی قابل توجهی هست تا بقیه مشکلات عشایر استان را رفع نماییم.
رستمی، در ادامه نتیجه رایزنی خود با مسئولین استانی و فرمانداران را در خصوص تخصیص اعتبارات تملک دارائی نتیجه بخش دانست و از همکاری و نگاه ویژه آنها به جامعه عشایری تقدیر کرد.