يکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار سیاست
مطالب بیشتر

رئیس ستاد ارتش اسرائیل طرح اشغال غزه را برای اجرا امضا کرد

کد خبر: ۲۰۱۶۷۸۴
پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۱

فکرشهر: علیرغم اختلافات میان نتانیاهو و رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل، ایال زمیر چارچوب اصلی طرح اشغال شهر غزه را امضا کرد.

به گزارش فکرشهر از فارس، ارتش اسرائیل می‌گوید رئیس ستاد این نیرو، ایال زمیر، «چارچوب اصلی طرح عملیاتی» در غزه را تأیید کرده است؛ اقدامی که یک هفته پس از موافقت کابینه امنیتی با طرح تصرف شهر غزه صورت می‌گیرد.

به گفته بیانیه ارتش که در تلگرام منتشر شد، زمیر که پیش‌تر گزارش‌هایی از اختلاف او با بنیامین نتانیاهو بر سر مسیر جنگ منتشر شده بود در جریان نشستی با فرماندهی عالی ارتش، نمایندگان شین‌بت و فرماندهان میدانی، «محور مرکزی» مرحله بعدی را تصویب کرده است.

به گزارش الجزیره، در این نشست، او «بر اهمیت افزایش آمادگی نیرو‌ها و آمادگی برای فراخوان نیرو‌های ذخیره، در کنار انجام آموزش‌های مهارتی و ایجاد فضای تنفس پیش از مأموریت‌های آتی» تأکید کرد.

برنامه‌های اسرائیل برای اشغال شهر غزه با واکنش‌های گسترده و انتقاد‌های بین‌المللی روبه‌رو شده است، از جمله از سوی سازمان ملل و کشور‌های غربی مانند بریتانیا، آلمان، ایتالیا، فرانسه و کانادا.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر