چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

هواشناسی: دمای ۵۰ درجه و رطوبت ۹۶ درصد در استان بوشهر

کد خبر: ۲۰۱۶۹۰۱
چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۰

فکرشهر: مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به تداوم شدت گرما در استان گفت: در شبانه‌روز گذشته دمای هوا در استان بوشهر به آستانه ۵۰ درجه و رطوبت به ۹۶ درصد رسید.

به گزارش فکرشهر از تسنیم، پیام مساعدی با اشاره به آخرین بررسی نقشه‌های هواشناسی گفت: از امروز دوشنبه ۲۸ مرداد تا پایان هفته، استان بوشهر تحت‌تأثیر افزایش سرعت وزش باد‌های شمال غربی و جنوبی غربی، وضعیت جوی و دریایی استان ناپایدار و مواج خواهد بود.

وی افزود: بر همین اساس، در سواحل و فراساحل استان به‌ویژه مناطق مرکزی و جنوبی، سرعت وزش باد به بیش از ۴۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع موج دریا به حدود ۲ متر و در برخی نقاط تا ۲.۵ متر نیز خواهد رسید.

به گفته مساعدی، این شرایط جوی از امروز ظهر تا عصر پنجشنبه ادامه دارد و موجب اختلال در تردد دریایی به‌ویژه برای قایق‌ها و شناور‌های سبک، فعالیت‌های صیادی و تفریحات دریایی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر تصریح کرد: به علت متلاطم بودن خلیج فارس، توصیه می‌شود عموم صیادان، لنج‌ها و شناور‌های تفریحی برنامه‌های خود را به پس از عبور این شرایط جوی موکول کنند.

مساعدی همچنین از روند افزایشی دما در برخی نقاط استان طی روز‌های پیش‌رو خبر داد و بیان کرد: در شبانه‌روز گذشته دمای هوا در استان بوشهر به آستانه ۵۰ درجه و رطوبت به ۹۶ درصد رسید.

وی بیان کرد: در نواحی جنوبی و مرکزی استان بوشهر، دمای هوا در روز‌های آینده به بالای ۴۵ درجه سانتی‌گراد نیز خواهد رسید.

وی ادامه داد: براساس جدول پیش‌بینی ۲۴ ساعته هواشناسی بوشهر، امروز در شهر‌های بوشهر، دیر، کنگان، عسلویه و بندر گناوه بیشترین سرعت باد به ۴۴ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع موج به بیش از ۲ متر خواهد رسید.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به تداوم شدت گرما در استان گفت: در شبانه‌روز گذشته دمای هوا در شبانکاره دشتستان به ۴۹ درجه و میزان رطوبت و شرجی در گناوه و ۹۶ درصد رسید.

مساعدی دمای هوا در دشتی، ۴۸ درجه و آبپخش دشتستان و اهرم تنگستان ۴۷ درجه اعلام و خاطرنشان کرد: میزان شرجی در شبانه‌روزگذشته در بوشهر، دیر، کنگان و عسلویه بالای ۸۰ درصد ثبت شده است.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر