
فکرشهر: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر از محکومیت یک متخلف به پرداخت جریمه نقدی ۷۸ میلیارد ریالی به دلیل عدم اجرای تعهدات ارزی و تعلیق شش ماهه کارت بازرگانی وی خبر داد.
به گزارش فکرشهر از روابط عمومی تعزیرات، سیدموسی حسینی از رسیدگی به پرونده تخلف ارزی یکی از فعالان اقتصادی در این استان خبر داد.
وی با اشاره به جزئیات این پرونده تصریح کرد: پرونده یک فرد به دلیل عدم اجرای تعهدات ارزی به ارزش ۷۸ میلیارد و ۴۱۴ میلیون ریال، در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی بوشهر مورد رسیدگی قضایی قرار گرفت.
مدیرکل تعزیرات حکومتی بوشهر در تشریح رأی صادر شده افزود: شعبه رسیدگی کننده با استناد به مدارک محکمهپسند موجود در پرونده، اتهام انتسابی به متخلف را محرز دانست و بر این اساس، علاوه بر تعلیق کارت بازرگانی این فرد به مدت شش ماه، وی به پرداخت جریمه نقدی معادل ۷۸ میلیارد و ۴۱۴ میلیون ریال محکوم شد.
حسینی در پایان منشأ این پرونده را گزارش یک نهاد بانکی عنوان کرد و یادآور شد: این پرونده با گزارش بانک شهر برای رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان بوشهر ارسال شده بود که پس از طی مراحل قانونی، به حکم یادشده منجر شد.